- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Objektívek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tv
senior tag
Persze, de vagy 2,5 éve. De nemrég kezdett még el érdekelni csak a tuning, mert már azért kicsit gyengécske azért ez a konfig. Mgy is amúgy frankón, mert a Sempron 1600Mhz helyett 2160-on megy jelenleg, tesztelve, gond nélkül. Gondoltam megnézem mit bír, állítani kéne neki egykis plusz feszt. Nézem...nézem sehol. Nézem a laphoz adott manualt, ott van. Nézem megint a biost, sehol. Nézem az asus lapját, ott van. Keresek rá neten, hogy mi lehet, esetleg valami rejtett menü vagy mittudomén, vagy régi a bios, de semmi. Csak ilyen ellenállás forrasztós voltmod van rá. Most találtam meg amiről at előbb linkeltem képet. Hogy csak c&q-s prociknál megy a fesz állítás (amiről sem a kézikönyvben, sem a lap leírásában sehol nincs szó), aminek ugye köze sincs a tuninghoz. Igazából lesz@rom, mert max 200-250Mhz körül nyernék vele (többet valszeg sehogy nem megy ez a proci), de miért hazudnak? Ez az ami zavar inkább. Mindenesetre Asust nem fogok venni többet.
A ddr1 re vonatkozó kérdésem még él
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- OTP Bank topic
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest