Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Pendrive probléma
- OLED TV topic
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabsz13
aktív tag
válasz
04ahgy #33633 üzenetére
helló,
megcsináltam a leírtakat. a QPI-t nem tudtam állítani, mert egy opció van csak ezzel kapcsolatban, a QPI data rate állítható vagy auto-ra vagy 4,27 GT/s-re.
a PCI express vagy default vagy 101 MHz a minimum, én erre állítottam be.a CPU feszt 1.4125-re állítottam.
az energiagazdálkodásos beállításokat áttettem disabled-re és a turbo boost technology-t is.
ettől függetlenül az IntelBurnTest megint nagyon gyenge lett, közben látható, hogy visszaesik az órajel (szorzó) és amúgy a CPU fesz is 1.4-re, pedig 1.4125-ön van a BIOS-ban...csatolom a BIOS képeket ill. két képet a CPU-Z, RealTemp ablakokkal egyszer idle proci mellett egyszer pedig IntelBurnTest futtatása közben:
idle: [link]
IBT teszt közben: [link]BIOS képek:
[link]
[link]
[link]
[link]előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest