Hirdetés
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Senki sem töröl ennél jobban
- Fogta magát és bedőlt az ígéretesnek tűnő linuxos Snapdragon notebook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
nem mondtam hogy felfele akarok tuningolni, épp hogy lefele hogy kevesebbet fogyasszon és a hűtés egyáltalán ne kapcsoljon be. mert amikor ugye 800mhz-re teszi pihenni akkor 1V-on megy, de ha én állítom ezt 0,875V-on is elbírja.
amúgy pedig bőven lehet tuningolni, nagyon sokan feljebb szokták tenni, mivel noticpu van benne ezért keveset eszik tehát kevésbé melegszik. és amúgyis, ha 1,8ghz-en van akkor sem megy folyamatosan a venti és akkor is csak a 2es fokozaton (a 3ból)amúgy már találtam valami progit amivel lehet állítani
zone: lehet hülyeséget mondok de az én tudtommal van a procinak egy fsb-je, tegyük fel ez most 400mhz. Akkor nem árt 400mhz-es ramokat beletenni (ami ugye 2x 200mhz-es) mert úgy lesz egyensúlyban és úgy lesz gyors. de én eddig úgy tudtam és tapasztaltam, hogy ha az fsb-t állítom akkor a memóriák is mennek vele feljebb tehát annak is állítódik.
-
zone
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Path of Exile (ARPG)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- 2025 - Íme a 48. héten megjelenő játékok listája
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple asztali gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i3-7GEN I 8GB I 180GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
eddig abban a tudatban voltam, hogy pl egy 533-as memóriánál 2x266 az fsb..
legalább ma is tanultam valamit.. viszont régebben hallottam olyasmit, hogy a proci meg a memória jó, ha valamilyen "szinkronban" van - ez mire vonatkozik?