- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
Lateralus #2471 üzenetére
Én(bár nem szeretem)ORTHOS párti vagyok.S pont azért amiért utálom.Fűt rendesen.Viszont ha na 1-2 órát kibír,nyáron nem lesznek gondjaim.Tudom,mondhatnád,hogy 20perc után(vagy hamarabb)már úgy se melegedik jobban,ez is igaz,de fűti a ez egész cuccot belül,s a procitnak se mind1,hogy meddig bírja.
Ezt így nyár előtt jó kitapasztalni.Másrész viszont nem azt futtatom nap mint nap,így ha egy tuningot én stabilnak érzek,szégyen ide-szégyen oda,teszek rá.
Blend 9-es prioritással az ok.
Ujraindulás.Ha kifagy,vagy kékhalál (főleg kékhalál)at tuti feszhiány.Az ujraindulás....nem kimondottan.Azért az északi hídnak adj egy kis feszt,hátha..(vagy vegyél le belőle!!!,lehet,hogy az melegedik túl)
birozoli7800:Vannak ismerőseim u.ebben a cipőben!S még nem szállt el nekik vga,bár szerintem sem egészséges dolog.(Nálam pl,sokszor van,hogy direk én emelem ,de max 105-re)
Ha magamnak csinálnám ,én merném,de én hülye vok.Mást..mást lebeszélnék róla.-Amilyen szerencsétlen vok,tuti neki elszáll..
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- Kutya topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mazda topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged