Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabika0001
senior tag
válasz
darál0w #18460 üzenetére
Nah mostmár folyamatosan ittleszek remélhetőleg.
Ugyanazt a tuningot alkalmazom amit a régi alaplapban 334 -FSB (1333) és ez olyan 3,5GHz 1,32500 V fesszel ez stabil. Alapfeszen is hozza a 3,5GHz a proci de halottam nem árt neki egy kis fesz. Próbáltam 3,7-3,8-3,9Ghz et léptében nagyobb fesszel 1,36 ig mentem el eddig van a VID voltage range tovább nem mertem.
Bebootol de mikor betölt a win7 vagy éppen megy kis betöltő gif kép újraindul a rendszer.
Ki akartam próbállni hogy visszaveszem a szorzót és adok bőven FSB -t hogy mennyivel teljesít többet a proci de mindíg kudarcba fulladt próbáltam 420-450Mhz et. De csak annyi volt beindul a gép elkezd tölteni és újraindul. 450 nél még volt olyan is hogy a bios lefagyott ekkor gyorsba visszavettem mig le nem fagyott.
Ramot mindig visszaosztom 800Mhz köré.
Jó hír hogy ha autóra teszem a ramot ebbe a lapba akkor automatikusan a lehető legközelebb rakja 800Mhz hez . Szóval magától visszaosztja.
Itt járok
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Horgász topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- EAFC 26
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Call of Duty: Black Ops 6
- Tesla topik
- További aktív témák...
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest