Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
acc200
tag
válasz
acc200
üzenetére
Nah fejlmény..
Kipróbáltam a szorzót 9x vagy 10x rakni, de amit save&exit, gép elindul leáll, elindul leáll, és utána elindul.. Bemegyek biosba és 1 ilyen szép kis üzenet fogad:
The system has experienced boot failures because of overclocking or changes of voltages. Last settings in this page may nit coincide with current.esetleg kis voltocska kéne procinak? vagy ez az üzenet minek tudható be?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- BIOS topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kipróbáltam a szorzót 9x vagy 10x rakni, de amit save&exit, gép elindul leáll, elindul leáll, és utána elindul.. Bemegyek biosba és 1 ilyen szép kis üzenet fogad: