Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
animatrix11 #13210 üzenetére
Adj még a procinak egy kicsit s ha jó a hűtés , s menni fog akkor csak a proci fogyott el, nem hiszem , hogy 450-es fsb-nél megálna a 2 magos proci, csak egyszerüen nem egy tuningos darab. mennyit droppol a lap? Lara asszem 1.4v körül halytotta az e84-ét asszem ilyen 4,5ghz-en csak vízzel volt hűtve.
Ja és az előttem hozzászóló kollégával is csak azonosakat tudnék mondani , de én feltételeztem , hogy ezeknek a dolgoknak már a tudatában vagy -
darál0w
Jómunkásember
válasz
animatrix11 #13210 üzenetére
hali.
FSB végét ugy tudod megnézni, h procit leviszed legkisebb szorzora és tolod fel az FSBt ameddig lehet.
magas FSBknél 450+ a lap már igényel némi +feszt.
ezt a VTT és MCH feszekkel lehet megoldani. ezeknek adtál?
e8xxx széria FSB ügyileg elég jol áll. joval 500felett megy mind. sőt 600at is átlépik...de ahhoz már ügyködni kell.
de. nem mind1 milyenek a hőfokok. elég sok köze van ugyebár a magas FSB és orajelhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Háztartási gépek
- World of Tanks - MMO
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest