- Bluetooth hangszórók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Bármilyen meglepő kedvenc játékaim egyikét a COD: MV2-t (cod6) extra beállításokkal 1920*1080-as felbontáson, minden bekapcsolva, adj Isten 4x antialiasing-gal (ennyi a max cod6-ban) 55-95fps-t produkált... Mindenféle tuning nélkül, úgy hogy a ramot is visszavettem 800mhz-ra.
Csókolom!
-
Dyingsoul
veterán
Nagyon irigykedhetsz, hogy már másodjára adsz annak hangot, hogy nincs értelme 6 giga ramnak....
Először is nem csak játékra használom a gépet. Win7 alatt (aminek ugye alapból 2 giga ram az igénye hivatalosan, msot ebbe ne menjünk bele, mert kevesebbel is elfut, a lényeg hogy egy alapból ramigényes oprendszer), belövöm az adobe after effects- photoshop- soundbooth triót, emellett megy a böngésző, media player, esetleg külön zenelejátszó, fájlkezelők, egyebek és hidd el hogy mindez bizony megzabálja a ramot! Ahhoz, hogy zökkenőmentesen dolgozzak szükségem volt a 2 gigám bővítésére és igen, bevállaltam, hogy 6 giga ram legyen a gépemben, mert már többet nem fogom bővíteni ezt a gépet, szóval már igen, benne van a ram és akármilyen felesleges benne is fog maradni, akár tetszik akár nem. Nem ebben kértem véleményt szerintem, ennek ellenére már másodjára blamálsz le.Köszönöm a lényegre törő segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest