Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Bármilyen meglepő kedvenc játékaim egyikét a COD: MV2-t (cod6) extra beállításokkal 1920*1080-as felbontáson, minden bekapcsolva, adj Isten 4x antialiasing-gal (ennyi a max cod6-ban) 55-95fps-t produkált... Mindenféle tuning nélkül, úgy hogy a ramot is visszavettem 800mhz-ra.
Csókolom!
-
Dyingsoul
veterán
Nagyon irigykedhetsz, hogy már másodjára adsz annak hangot, hogy nincs értelme 6 giga ramnak....
Először is nem csak játékra használom a gépet. Win7 alatt (aminek ugye alapból 2 giga ram az igénye hivatalosan, msot ebbe ne menjünk bele, mert kevesebbel is elfut, a lényeg hogy egy alapból ramigényes oprendszer), belövöm az adobe after effects- photoshop- soundbooth triót, emellett megy a böngésző, media player, esetleg külön zenelejátszó, fájlkezelők, egyebek és hidd el hogy mindez bizony megzabálja a ramot! Ahhoz, hogy zökkenőmentesen dolgozzak szükségem volt a 2 gigám bővítésére és igen, bevállaltam, hogy 6 giga ram legyen a gépemben, mert már többet nem fogom bővíteni ezt a gépet, szóval már igen, benne van a ram és akármilyen felesleges benne is fog maradni, akár tetszik akár nem. Nem ebben kértem véleményt szerintem, ennek ellenére már másodjára blamálsz le.Köszönöm a lényegre törő segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest