- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
trblaise #1201 üzenetére
Kis segítség a lapodhoz:
Nyugodtan mehet bele a 800-as ram megy benne gond nélkül (akár még 900-on is).
Tuning:
Mivel SATA vinyód van 350FSB felett nem is fog bebootolni. Mivel 300FSB után nem lehet fixre állítani csak autora a pci-e frekit ez természetesen szépen növekedik is.
Valószínűleg 350FSB-nél lép át egy olyan határt, amit a sata eszközök nem szeretnek (sőt, ahogy észrevettem érdemesebb 300 alatti vagy 300-hoz minél közelebbi FSB-t beállítani, ellenkező esetbe előfordulhat, hogy nem látja a vinyót, hibásnak látja, stb)ATA vinyóval más a helyzet, azzal mehet amíg a proci bírja (persze és amíg a lap bírja).
Eddig amiket néztem ebben a lapban: e6300@400FSB, E2140@400FSB tehát elméletileg mehet benne a tuning...401FSB-n semmilyen procit semmilyen beállítással nem tudtam elindítani benne.
-
redraven85
tag
válasz
trblaise #1201 üzenetére
Akkoris érdemes kivenni...ugyais dual channelben a 2x1 giga jobban felgyorsítja majd a géped mint ahogy most van.Ha van everested mérj egyett 2,5 gigával és 2 gigával ...meglátod ,hogy milyen nagy a külömbség ha a 2x1 giga dualchanellben tud szaladni
Szóval akkoris vedd ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő