Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
trblaise #1201 üzenetére
Kis segítség a lapodhoz:
Nyugodtan mehet bele a 800-as ram megy benne gond nélkül (akár még 900-on is).
Tuning:
Mivel SATA vinyód van 350FSB felett nem is fog bebootolni. Mivel 300FSB után nem lehet fixre állítani csak autora a pci-e frekit ez természetesen szépen növekedik is.
Valószínűleg 350FSB-nél lép át egy olyan határt, amit a sata eszközök nem szeretnek (sőt, ahogy észrevettem érdemesebb 300 alatti vagy 300-hoz minél közelebbi FSB-t beállítani, ellenkező esetbe előfordulhat, hogy nem látja a vinyót, hibásnak látja, stb)ATA vinyóval más a helyzet, azzal mehet amíg a proci bírja (persze és amíg a lap bírja).
Eddig amiket néztem ebben a lapban: e6300@400FSB, E2140@400FSB tehát elméletileg mehet benne a tuning...401FSB-n semmilyen procit semmilyen beállítással nem tudtam elindítani benne.
-
redraven85
tag
válasz
trblaise #1201 üzenetére
Akkoris érdemes kivenni...ugyais dual channelben a 2x1 giga jobban felgyorsítja majd a géped mint ahogy most van.Ha van everested mérj egyett 2,5 gigával és 2 gigával ...meglátod ,hogy milyen nagy a külömbség ha a 2x1 giga dualchanellben tud szaladni
Szóval akkoris vedd ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Stellar Blade
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged