Új hozzászólás Aktív témák
-
nightsong
csendes tag
Szia NFree!
Elkezdtem beallitani a biosomat a proci huzasa elott, de az a gondom, h ha beallitom a PCI frekvenciat 100ra, akkor a gep ujraindul es nem jegyzi meg a beallitast, visszaugrik AUTO-ra. Van valami otleted, h miert?
A kovetkezoket beallitottam:
Robust graphics booster (auto)
Cpu Clock ratio (8)
C.I.A.2 (disabled)
System Memory Multiplier(SPD): 2 (ez a legkisebb ertek)Ha a Cpu Host Clock Control-t enabledre rakom es beallitom az alap 333-as fsb-t, akkor ugyanugy ujraindul a gep es visszal az alap ertekre.
Valamit rosszul csinalok?
-
Snacky
tag
Értem....
Igaz most berheltem kicsit a hűtésen, beraktam egy 12cm es hűtőt pluszba így már max a 75-77 fok.
Most stresszelem Orthossal, meg Super pi-t is lefuttattam eddig okés a dolog!
Ha 12 órán keresztül nem fog feljebb menni a hőfok meg nem hibázik akkor szerintem elkönyvelhetem h stabil a rendszer és a játékok úgyse hevítik fel a procim ennyire!
Nem? -
peetmaster
senior tag
Nem rossz eredmények.
Azt hallottam, hogy a Wolfdale procikat nagyon lehet húzni az EP35/45-DS4-el, az UD3P/R pedig inkább a Yorkfield-eknél mutatja ki igazán a foga fehérjét.
Végülis igazad van, magasabb kategóriás lap ettől nem nagyon van, esetleg az Asus Maximus II, de annyival az sem jobb. i7 pedig még bőven nem éri meg az árát.
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy ha procituningra megyek rá, akkor az nem gond, hogy mondjuk 3.8Ghz-nél csak 846Mhz-en mennek a ramok (2.00D a memória szorzó)?
-
peetmaster
senior tag
Nem akarsz megválni attól a finom kis UD3R-től?
Viszonylag jó tuninglap az én DS3P-m is, csak nem szereti a magas FSB-t. 4Ghz fölött már 450 vagy annál több fsb-t kéne adni 9-es szorzón, és ott már kék halállal tiltakozik. Mondjuk alapfesztől többet meg nem akarok adni a procinak. Lehet, hogy az a kínja.
Na de 1-2 héten belül jön hozzám egy 1.0500 VID-es E8400. Azt majd szépen lehet húzni meg alulfeszelni is.
-
törölt tag
-
-
gabber9511
csendes tag
nos ram az CL5 , 827mhz itt szerintem az lehet a baj hogy CSX CL6 (és nem biztos hogy bírja a CL5-öt :S ) (szerk: nem biztos mert tavaj még csak egy ramom volt azt akkor is...)
proci 275x11.5
és amit fent felsoroltam nos ez épp most lett csökkentve mert olyat csinált a gép hogy elindítottam minden oké elkezdtem gta4-ezni 10percet se játszottam és megáll a kép elkezd recsegni a hangszóró ujraindul jó betölti a windowst és így megjelenik egy ablak ami azt írja:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: 124
BCP1: 00000000
BCP2: 865D78FC
BCP3: 00000000
BCP4: 00000000
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\012310-19874-01.dmp
C:\Users\gabber\AppData\Local\Temp\WER-31262-0.sysdata.xmlés után most itt írom az üzenetet.... ilyen nincs ott tartok mint 1 éve gyári hűtőnél akkor is 3.1-re lett a proci állítva hűtés meg ment maxon ugyanezek a cuccok jöttek (csak akkor ujraindítás után nem írta ki egy ablakban hogy mien hiba volt) és olyan gameknéll is amik jól mentek mint a splinter cell double agent (60 fps maxon és ugyanez volt) ...... aztán meg vissza lett véve 2.75ghz-re a proci azt ment rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest