- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- eGPU tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSorBA
őstag
Huhh.. még annyi lenne a kérdésem, hogy mivel 4 dugalj van... Lehetne e olyat csinalnom, h. 1 kapcsolos hosszabbítot utána kötök, és ígyis csak összesen 3 at hasznalok... ' a gépem közvetlenül a cumoba, és a modem meg a router egy kapcsolos eloszton keresztül.. Ez csak azért, mert azt leszoktam kapcsolni éjjelre, de a gépet nem szeretném kihúzni... Ilyet gondolom szabad... (azaz nem plussz akarom még terhelni, csak a külön le/fel kapcsolgatási lehetőség miatt...)
-
CSorBA
őstag
Hale all!
1, A földet úgynézki sikerül majd megoldani... A falon van egy lyuk, ahol jön be a tv... Nah ott kiviszem, és onnan már nincs messze a lenti villanyoradoboz, alatta megy a hivatalos föld... nah arra rá lesz kötve... szal zsíír
2, Viszont addigis vettem már egy túlfeszvédőt... Láttam írtatok már róla feljebb is, Belkin-SurgeMaster... Nah ehhez lenne kérdésem, Van rajta két lámpa, zöld és narancs, egyik ''protecte'' másik ''power on/off'' felirattal... Elvileg jelzi a földet, ha bent van... Nah, én akarmilyen földelt, földeletlen konnektorba raktam, mindig égett mind a kettő.. Nem csak akkor kellene, ha földelt a konnektor? Szal furcsállom.... -
-
CSorBA
őstag
Sziasztok!
Épp most költöztem, és... megdöbbenve tapasztaltam, hogy az új szobámban lévő konektorokban, nincs benne a föld....Teljesen kétségbeestem, hogy most mit tudnék tenni... Elvileg már 4 éve ment itt 3 gép gond nélkül... de azért én aggódom.. Kérdésem lehet viccesnek túnik, azonban nem értek a témához.. Egy túlfeszvédő véd vmit föld nélkül is? Vagy így teljesen felesleges vennem...? Valami ötlet, hogy most mitévő legyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen program, ami...?
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Óra topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest