Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Darko_addict

őstag

Sziasztok!

Van/volt itthon két APC Smart-UPS, egyik 700VA másik 1100VA, de kétévente akksicsere kellett nekik. Most ott tartunk, hogy a nagyobba a 2 akksi már 20.000 Forint, és úgy voltam vele, a legközelebbi megadásnál már nem cserélem le, mert sokat javítottak a hálózaton, alig-alig vannak áramszünetek.

Pechemre a napokban rövid időn belül 11x(!) volt pillanatnyi áramszünet, minek után a szünetmentes behalt, hibakód szerint kaputt...

Új akksit nem akartam venni, nemhogy egész gépet, így helyette vennék egy-kettő komolyabb túlfeszültségvédős elosztót, mert a jelek szerint mégsem olyan rózsás a helyzet.

Az APC SurgeArrest szériának van az 5 és 8 dugaljas változata. Leírás szerint a 8 dugós változat komolyabb szerkezet - itt jön a legfontosabb kérdésem: csak azért szebbek a számok, mert 8 dugós vagy mert valóban egy fokkal magasabb szintet képvisel?
    Tulajdonképpen arra vagyok kíváncsi, hogy a maga szintjén az 5 dugós ugyanolyan védelmet nyújt például 3 eszköznek, mint a 8 dugós?

Köszi szépen!

:R

U.i.: Ha már írtam itt hagyom, de amatőr hibát követtem el, csak vissza kellett volna olvasni néhány HSZ-t, pl. BB9000-ét: [link]. Úgy tűnik, keresőbe nem a megfelelő kulcsszót írtam be, közben a válasz itt volt az orrom előtt. :B

Új hozzászólás Aktív témák