Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kansas

addikt

válasz Busterftw #45 üzenetére

Nekem pedig úgy tűnik, a szövegértésed gyenge.
    Emlékeim szerint a factory reset nem volt alapértelmezetten bepipálva korábban - de ebben végül is tévedhetek, csak ezért nem fogok elindítani egy telepítést régi drivercsomaggal, hogy tutira mondhassam.

Herkölés alatt se arról beszéltem, amíg végigkattintja a driver telepítést, hanem hogy mit kezd a gépével, ha egyszer volt olyan peches hogy beszívott egy ilyen bugot.

De ja, én terelek...

A lényeg: bugok voltak, vannak, lesznek - függetlenül a fejlesztő kilététől.
    Az előfordulásuk gyakorisága igenis nagyon sokat számít, sehol sem végtelenek a bugvadászatra és -javításra használható erőforrások, mindig is a szempont volt és lesz is ezek elosztásánál, hogy hányan vannak akiknek problémát okoz a konkrét bug.
    Az se mindegy, hogy a júzer a hozzá nem értésével súlyosbítja-e a már előjött problémát, netán részben ő maga okozza-e(lásd 12VHPWR olvadósdi).

Arról nem is beszélve, hogy ha csak nem tartjuk magunkat képesnek a következmények kezelésére, nem érdemes minden drivert megjelenése napján telepíteni, különösen akkor nem, ha nem javít nálunk épp fennálló hibát, vagy nem vezet be musthave feature-t. Telepítés előtt a kiadási jegyzetek elolvasása erősen javallott.
    Ezek 99%-ban nem biztonsági frissítések, nincs ok velük sietni.

Új hozzászólás Aktív témák