- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
-
PROHARDVER!
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sped
aktív tag
válasz
#86564352 #57218 üzenetére
Ahány élethelyzet, annyi variáció... én ha látni akarom a szüleim, fel kell ülnöm egy vonatra és 3 órát kell utaznom. Édesmindegy, hogy tesztelek-e vagy sem, a hazaút alatt bármit összeszedhetek. Két hete voltam otthon, volt kis torokkaparás, telefonban megemlítettem, anyum válasza erre az volt, apád is náthás, gyere nyugodtan. Mindenkiben van három oltás, ettől még lehetünk betegek. Ezzel mindenki tisztában van, és a kockázatokkal is, de összességében elhanyagolhatónak értékeltük, így döntöttünk. Nem történt semmi, mindenki meggyógyult azóta, semmi komoly nem volt. Ezt csak azért meséltem el, mert nyilvánvalóan teljesen másképp állunk hozzá az életnek ehhez az aspektusához, te olyan dolgokon problémázol ami nálunk fel sem merül problémaként. És igen, az én szemszögemből te gondolkozol full végletekben, mert egy szimpla találkozó előtt is tesztelsz, ami számomra elképzelhetetlen (és a fenti eset miatt értelmetlen is).
-
pjen
félisten
válasz
#86564352 #57218 üzenetére
"Viszont szükség esetén jó lenne teszt, hogy tudjam csak a szél miatt kapart a torkom reggel amikor másnap idős rokonhoz készülünk vagy pont koronás vagyok tudtomon kívül."Így teljesen igazad van, de eddig nem erről volt szó. Ugye tünetmentes, látszólag egészséges emberről beszéltünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- BestBuy ruhás topik
- Formula-1
- E-roller topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi belépő szinten
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest