Aktív témák
-
eddie303
őstag
Haveromnak erõsítõ volt a kocsiban Magnat :) 600 wattos :) Olyan volt, egy Crunch wooferrel a daciát verte szét :) A haver fellépett vmiért, s felhúztam a zenét a kocsiban, hogy halljam, hogy szól. a TDK MP3/cd player 25-ön volt, hangminõség gyönyörü, csak az az egy baj volt, hogy a szék háta a basszustól ahogy elõre voltam dõlve, csapkodta a hátamat :)
-
_Volkovy_
nagyúr
magnat rulz
-
gorlin
őstag
Köszönöm a válaszokat.
Ha majd bent lesz az autóba azért megírom hogy szól.:)
Üdvözlettel -
nn687
tag
Ez körülbelül olyan kérdés volt hogy láttatok e már Pioneer fejegységet vagy Sony tvt. Magnat=hangszóró
-
rzoli
senior tag
Tényleg jók, ismerőseim közül soknak ilyen van.
Viszont ha van időd, nézz szét néhány kisebb hangtechnikai, autohifi boltban, elég sokat meg lehet spórolni, ha nem a MM-ben veszed. (Persze lehet, hogy kivételesen tényleg olcsóbb, mert valamilyen akcióban adják) -
LJoE
senior tag
Ez így nem lesz túl nagy segítség, de ennyit tudok.
Egyáltalán nem noname, gagyi, sőt!
Elég régi hi-fi márka, ha jól tudom.
Fater kedvencei között szerepel.
Hangszóró építésben otthon vannak.
nekem így első blikkre nem tűnik rossznak:
[L]http://www.magnat.de/car/car.php?serie=Xperience&detail=112716&area=1&lang=en[/L]
persze, hogy mik az igényeid azt nem tudhatom.
esetleg a hazimozi-s fórumosokat próbáld meg betámadni részletekért, tapasztalatokért :) -
gorlin
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem ,milyen minőségű a márka.
És a Media Markt-ban kapható Magnat 216(29900Ft)azt hiszem Xperience
milyen hangszóró szett.(arany színű a tányér)
Ha tud valaki valamit előre is köszönöm
Üdvözlettel.
Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Battlefield 6
- Milyen routert?
- Motoros topic
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" M2 Pro 32GB A2780 2023
- Corsair Vengeance LPX 32 Gb KIT Bontatlan. Új!!!!!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6700 XT 12GB / RTX 3060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! HP Pavilion Gaming - i7-8750H I 16GB I 512SSD I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 2080 , 32GB DDR4 , 960GB NVME
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest