- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Izzé
őstag
válasz
monti0222w #22100 üzenetére
A The Winds of Winter lett kész.
De amúgy lehetett olvasni, hogy egyszerre dolgozik a kettőn, szóval nem kizárt, hogy a Dream of Spring is jól halad.
-
Izzé
őstag
válasz
[CS]Blade2 #21914 üzenetére
Pontosan! A Disney SW filmeket már nem lehet még jobban elb@szni. Ettől már annyira nincs lejjebb, hogy csak jól jöhetnek ki belőle!
Egyébként nekem nincs bajom a GOT végével, inkább az odáig vezető úttal, amiben viszont vastagon benne van D&D. Amíg volt könyv zseniális volt, sőt, a 6. évadot is imádtam, a 7.-től viszont meredeken zuhant a szinvonal. -
Izzé
őstag
[link] Drogon pusztasága 8/5 kibeszélő Wun-Wun
-
Izzé
őstag
Az őrült királyNő 8/5 kibeszélő Alterontól
-
Izzé
őstag
Szerintem semmi esélyük ostrommal, sárkánnyal bevenni királyvárat. Olyat viszont eltudok képzelni, hogy Varys és Davos bejuttat pár 100 elit katonát kimondottan Cerseit megölni, a kinti sereg + Drogon meg csak elterelés lenne. Vagy támadhatnának egyszerre és akkor már 3 irányból.
-
Izzé
őstag
válasz
enginev3.0 #20088 üzenetére
Baki? Ezt (is) tanulta Bravosban.
-
Izzé
őstag
Nagyon vegyesek az érzéseim. Látványos volt, a vége megdöbbentő,, de történet szempontjából meg nagyon lol. Egyetértek Wun-Wun minden egyes szavával.
Ami idegesít:
Bran 1 órán keresztül vargol. Mit, kit, miért? Nem volt semmi szerepe a háromszemű hollónak!
R'hllor? Fény ura? Ez volt a nagy help? Nemá' -
Izzé
őstag
-
Izzé
őstag
Srácok! A GOT egy kitalált világban játszódik, ez egy fantasy sorozat. Ha minden kérdésre választ akarnánk kapni, nem lenne misztikum.
Majd Martin talán egyszer megválaszol ezt-azt! Vagy nem és a képzeletünkre bízza....
-
Izzé
őstag
válasz
[CS]Blade2 #19625 üzenetére
Még szerencse, hogy leálltak (egyelőre?) a főbb karakterek kivégzésével! Ha folytatták volna a vörös nász szerű vérengzést, akkor most ki(k) miatt néznénk a sorozatot?!?
-
Izzé
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #19530 üzenetére
Hát vannak! Apropó! Ki volt az anno aki váltig állította, hogy azok mindig csak négyen vannak, mint az apokalipszis négy lovasa???
-
Izzé
őstag
válasz
batai15 #19469 üzenetére
Nem ez a baj, mondom ezt úgy, hogy az első rész után nekem ez kifejetetten tetszett! Nem volt felszínes, mélyen ütött! Imádtam minen percét!
A gond azzal van, hogy ezt a hatalmas történetet 6 résszel zárják. Fűt-fát ígértek a készítők, pl hogy azért van erre szükség, mert kurva drága lesz az évad (khmm fuck cgi!), erre jön a rideg valóság: már csak 4 rész van. -
Izzé
őstag
válasz
enginev3.0 #19337 üzenetére
Annyira leköti a winds of winter, hogy már az előző évadba sem szólt bele.
-
Izzé
őstag
Hmm hát izé... nem tetszett. Nem azért mert nem volt akció, egyszerűen olyan üres, sablonos volt az egész. Valahogy a színészi játék is olyan semmilyen volt. Számítottam az első rész nagy találkozására, de valahogy nem ütött. Jon és Arya?!? A Jon és Sansa féle nagyobbat szólt bakker!
A párbeszédek nagyon gyengék voltak, a cgi-t pedig már meg sem említem.
Szar rendezés na! + Martin papa hiánya.
2 év és a sok ígéret után nem ezt vártam -
Izzé
őstag
[link] Nagy trónok harca kvíz. Van pár idézet ami megnehezíti.
-
Izzé
őstag
válasz
laceszgamer #19163 üzenetére
Hát kb én is valahogy így fogok élni....
A netet még megoldom, de a haveroktól, kolegáktól rettegek! Fuck a 2 hetes csúszásba! -
Izzé
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #19130 üzenetére
És leszinkronizálva mikor várható? Megint 2 hét csúszással jön?
-
Izzé
őstag
válasz
jonnyjoker01 #19113 üzenetére
Szintén! Kellett 3 kép, mire leesett, hogy sehol egy ecset.....
-
Izzé
őstag
-
Izzé
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #18896 üzenetére
+ az arany kompánia, nem biztos, hogy aranyért teszi. Lehet rosszul emlékszem, de a könyvben nem úgy volt, hogy Westerosról elűzött/elmenekült nemesek alapították, hogy egyszer visszaszerezzék földeiket és becsületüket?
(#18898) LendvaiFeri1 hát megérdemelné, az tuti.
-
Izzé
őstag
-
Izzé
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #18816 üzenetére
Csodálatos! Már csak Szegfűt kellene ráültetni....
-
Izzé
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #18759 üzenetére
Az a baj, ha leül az ember GOT-ot nézni, nem éri be 1 epizód/nappal...
-
Izzé
őstag
válasz
leslieke #18497 üzenetére
Vagy a kora miatt már ő maga sem látja át. Lássuk be nem tegnap kezdett neki ennek a világnak a felépítésébe.
Egyébként én is úgy vagyok vele, ha nem tetszik a sorozat végkifejlete, nem fogom megvenni a könyveket. Értem én, hogy nem a szokványos happy enddel kell számolni, de bakker, nem azért nézzük/olvasssuk évek óta, hogy egy kalap kaksit toljanak az orrunk alá zárásként. Akkor kenje a hajára a könyveit.... -
Izzé
őstag
válasz
gyuromoj #18485 üzenetére
"Martin egyelőre nem fedett fel többet a készülő sorozatról, azt viszont tudjuk, hogy több másik Trónok harca előzmény is formálódik. Azt javasolta az olvasóknak, hogy érdemes lehet beszerezniük a november végén megjelenő új könyvét, a Tűz és vért, ami az eredeti regényeket 300 évvel megelőző eseményeket dolgozza fel"
Na most már tényleg bekaphatja! -
Izzé
őstag
válasz
laceszgamer #18314 üzenetére
Remélem az is csak egy kamu volt! Ritka sz@r befejezés lenne...
-
Izzé
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #18262 üzenetére
Aha, gondolom Varys meg azért nem szerepel rajta mert mégiscsak teleportált.
-
Izzé
őstag
válasz
jonnyjoker01 #18156 üzenetére
Szvsz csak zsíros.
-
Izzé
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #18134 üzenetére
Lol de hülyék
-
Izzé
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #18011 üzenetére
Ez rajongói kép, vagy megint új színész játsza az éjkirályt?
-
Izzé
őstag
válasz
laceszgamer #18012 üzenetére
Jó-jó meg minden, de azért kapja be Martin papa. A tűz és jég dala sorozatot kellene folytatnia, nem pedig ezekre a mellékvonalakra koncentrálnia. Kezdem azt hinni, hogy elakadt. Nem kicsit. A winds of winterrel még a befejező tv-s sorozat előtt ki kellene jönnie, hogy maradjon elég hájp az utolsó könyvnek.
-
Izzé
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #17988 üzenetére
5 08 Rideghon. Na meg a fattyak csatája. De inkább az előbbi.
-
Izzé
őstag
válasz
jonnyjoker01 #17966 üzenetére
Nagyon jó!
-
Izzé
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #17835 üzenetére
Akartam is kérdezni, hogy ha már a forgatások felénél tartanak, hol vannak a lesifotök. Jöhet több is!
-
Izzé
őstag
válasz
jonnyjoker01 #17746 üzenetére
Az a baj, hogy a sorozatból már csak 1 évad jön, a könyvből viszont még mindig kettőt várunk. Nem kellene sokáig húzni az utolsót sem, ha ki akarják használni a sorozat népszerűségét.
Egy ilyen got nélküli uborkaszezonban pont jó lenne egy új könyv. -
Izzé
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #17708 üzenetére
Megnéznék egy ilyet!
Látom magam előtt ahogy Clegane mondja:
-Bazd meg a fénykardodat, dugd fel magadnak te kis szaros....fogadjunk nevet is adtál neki. -
Izzé
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #17596 üzenetére
Ja mert most a heti 1 kommenttel (amit ezúton köszönök
) milyen színvonalas lett már a topik...
Egyetértek azokkal akik szerint magasról kell az ilyenekre pottyantani. Egyébként hol vannak most ezek az emberek, miért nem teszik igényesebbé a topikot? Ja hogy uborkaszezon van? Akkor most tetszik nekik a topik? -
Izzé
őstag
válasz
gghrtz #17558 üzenetére
Én meg kb eddig kedveltem.
Ordít. De úgy, hogy néha azt hittem felrobban, vagy legépeli a haverjait. Komolyan, valami baj van nála a toronyban. Nagy koponya, de nem 100-as. Kevés értelmes mondat hallatszott ki a "beszélgetésből", mert mielőtt még valaki befejezte volna mondandóját, azonnal jött a belepofázás. Természetesen dupla hangerővel.
Zabál, mert nem bírja ki a végéig evés nélkül. Tegye, de ne csörögjön a zacskóval és ne beszéljen teli szájjal.
Az elemzésük meg egy vicc. Azok a párhuzamok amiket belelátnak egyszerűen nem léteznek. Vagy nagyon hibásak.
Beszélnek közel 2 órát mennyire elb@szott lett az utolsó 3 rész és olyan hibákba kötnek bele mint a "teleport". Ok ez igaz, de ezeket nem látták a korábbi évadokban? Vagy hogy nem merik megölni x és y szereplőt, pedig Martin megtette volna. Volt anno egy összehasonlítás és asszem Martin papa is mondta, hogy a sorozatban több karakter halott akik a könyvekben élnek és virulnak.
Nekem ez az egész inkább tűnt fröcsögésnek, mint "magasabb síkon" történő elemzésnek. -
Izzé
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #17486 üzenetére
"Martin pedig elárulta, hogy nem Robert felkelése és nem is a Dunk & Egg páros kerül a középpontba egyikben sem."
Szóval pont ez a kettő esett ki.Valyria történetét is szívesen nézném de az meg ugye nem westeros... Mi maradhat akkor?
-
Izzé
őstag
válasz
mastudio #17455 üzenetére
Na de érted Martin most a könyvről beszélt vagy a sorozatról? Utóbbiba már talán nincs is beleszólása. Elmondta D&D-nek mit tervez a végére, oszt csókolom. HBO meg gondol egyet és teljesen más befejezést kapunk, mint ahogy már a 2. könyvtől is eltér a story. Na jó nem alapjaiban, de rengeteg lényeges karakter és velük történet maradt ki, vagy filmezték máshogyan.
-
Izzé
őstag
válasz
[CS]Blade2 #17452 üzenetére
Na jó, de én csak a megbetegedésre reagáltam.
Neked viszont ezek szerint a rendezővel van bajod, esetleg valamelyik íróval.
Oké, tényleg szar megoldás volt mert miközben néztem én is arra gondoltam hogy WTF simán elmenekülhetnének mind a ketten...De nem! Egyszerűen csak ki kellett írni Benjent és így oldották meg. -
Izzé
őstag
válasz
[CS]Blade2 #17448 üzenetére
"Jon pedig kibírta a fagyos vizet a mínuszokban, majd lassabban mentek a zombik, hogy ne érjenek oda, majd ki tudja hány órás utat kibírt átázott ruhában. Nálam fel sem jött volna, vagy feljön, de egyből elkaszálják a zombik, vagy esetleg megmentik őt, de a visszaúton úgy megbetegszik, hogy abba hal bele."
Erre talán van magyarázat: a Targaryen vér. Dany mondta (azt már passzolom, hogy a sorozatban vagy a könyvben), hogy sosem volt még beteg.
(#17449) Aventador91: Valar Morghulis
-
Izzé
őstag
Remélem igazuk van. Az tuti, hogy GRRM-tól nem várok sok jót, de az hogy a LOTR befejezése neki az iránymutató, talán arra enged következtetni, hogy nem akar mindenkit kinyírni.
Viszont ott van még az HBO faktor is, ami egyelőre úgy fest több karaktert ölt meg a sorozatban mint GRRM a könyvekben.
-
Izzé
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #15497 üzenetére
Bánatos Edd a legboldogabb....
-
Izzé
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #15335 üzenetére
Most lehet hülyeséget mondok de ő nem a Medve-sziget mestere?
Más. Nem tudom hányadszor nézem újra a sorozatot, de csak most tünt fel, hogy a 3 évad 3. részében ugyanaz a színész játsza Martyn Lannistert, mint Tommem Baratheont.
-
Izzé
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #15333 üzenetére
Éppen kérdezni akartam. Bran meg most már egyértelműen a GOT világ X professzora...
-
Izzé
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #15214 üzenetére
Mondd hogy kamu!
Ha meg mégis igaz remélem jön az új könyv, mert got nélkül ekkora uborkaszezont nem tudom hogy bírok ki. -
Izzé
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #15207 üzenetére
-
Izzé
őstag
válasz
jonnyjoker01 #15197 üzenetére
Jó bizony!
Amennyire meg dícsérték a Westworldöt, számomra akkora csalódás lett, hogy egyáltalán nem várom a folytatást. -
Izzé
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #15190 üzenetére
Ó hogy az a....
-
Izzé
őstag
válasz
laceszgamer #15178 üzenetére
Jaja, de szerintem Tim Roth se lett volna rossz hagymalovag. Mondom ezt úgy, hogy semmi bajom Liammel.
-
Izzé
őstag
válasz
gyurkikrisz #15096 üzenetére
azta....
-
Izzé
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #15075 üzenetére
Legalább cickóra hízna!
-
Izzé
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #15063 üzenetére
3;5;8
-
Izzé
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #14888 üzenetére
nagyon fáradt
-
Izzé
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #14859 üzenetére
De ez nem az apokalipszis és 4 lovasa, akik mindig csak annyian vannak.
Na de nyáron kiderül. Ha kettőnél többet látunk akkor jó a Crasteres elmélet és igazán badass lehet a mások és a holtak serege.
-
Izzé
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #14857 üzenetére
Pont ezt a képet kerestem.
Attól, hogy a háromszemű hollónál csak 3 volt ott még nem hinném, hogy csak annyian lennének.
-
Izzé
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #14855 üzenetére
Nem hiszem hogy csak 2 maradt volna. Gondolj csak Crasterre, az összes fiából "ajándék" lett.
-
Izzé
őstag
válasz
jonnyjoker01 #14730 üzenetére
Hááát. Megszülte az öccsét....
-
Izzé
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #14673 üzenetére
Ezek a képek annyira semmik, hogy mindenki nyugodtan megnézheti.
-
Izzé
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #14636 üzenetére
Már a címbòl tudtam, hogy Ian lesz.
-
Izzé
őstag
Az új X-Men stábjához csatlakozhat Maisie Williams
Sophie és Peter után a 3. GOT-os Marvel szereplő lenne. De szvsz jobban állna neki ha itt is Stark lányát játszaná...
-
Izzé
őstag
válasz
laceszgamer #14481 üzenetére
Nem, szerintem is sokkal szebb a bal oldali képen. A jobb oldalin inkább kurvásnak mondanám.
-
Izzé
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #14356 üzenetére
Elia Martellről megfeledkeztem.
-
Izzé
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #14354 üzenetére
Ahhoz, hogy Targaryen legyen házasságkötés kell. Robertnek meg jegyese volt Lyanna, szóval az esküvő kizárható. Attól, hogy Stark az anya és Targaryen az apa szerintem Jon még mindig fattyú!
De javítson ki valaki ha tévednék.
-
Izzé
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #14317 üzenetére
A fogszabályzó csak nekem új?
-
Izzé
őstag
válasz
Kotomicuki #14154 üzenetére
RIP Carrie
-
Izzé
őstag
válasz
laceszgamer #14055 üzenetére
Találtam pár képet, de akkor ezek szerint fake. Fuck, mára elég volt az internyetből!
-
Izzé
őstag
Szegény Gyuri!
Nude pictures of Game of Thrones actress Maisie Williams leaked onlineNem linkelem külön, kb fél perc alatt megtalálható...
-
Izzé
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #13995 üzenetére
Kabbe!
Már megörültem, hogy Ewan McGregor lesz!
-
Izzé
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #13972 üzenetére
Hűűha! Ez a kép mindent visz!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest