- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
-
PROHARDVER!
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
Westeros igazi uralkodója. -
StSanya
senior tag
-
laceszgamer
addikt
Telltale féle sorozat új részét próbálta amúgy valaki?
-
gyuromoj
veterán
-
pohár
félisten
válasz
laceszgamer #6189 üzenetére
amíg van egy farkad, egy szád, meg kéz kezed, mehet szimultán is...
-
aAron_
őstag
-
aAron_
őstag
válasz
laceszgamer #6189 üzenetére
-
gyuromoj
veterán
-
toto0569
addikt
válasz
laceszgamer #6181 üzenetére
Tibi atya oldala nem is a komolyságról szól.Abban az időben mikor ez játszódik, szabad volt minden.Miért ne lehetne benne ilyen jelenet a sok véres mellett?
-
laceszgamer
addikt
válasz
toto0569 #6180 üzenetére
Hát azért picit erős.
Mondjuk úgy, hogy inkább nincs benne tabu téma.
Ez nem csak a szexre igaz hanem úgy overall, számomra ez volt az egyik nagy előnye a könyveknek és a sorozatnak is.
Nem cenzúrázzák meg takarják el jótékonyan a dolgokat, csak hogy eggyel gyengébb besorolást kaphasson vagy hasonló. -
gyuromoj
veterán
válasz
laceszgamer #6177 üzenetére
Jó munkához ide kell, de a szarhoz még több... remélem nem kell csalódnia azoknak akik olvasni fogják.
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
-
laceszgamer
addikt
http://gameofthrones.gportal.hu/gindex.php?pg=35987358&tags=6%20k%F6tet
Keresgettem a már megjelent pár fejezetet a 6. könyvből csak úgy feleleveníteni, közben erre akadtam.
Van pár érdekes info, a forrásokat nem tudom, hogy pontosan hnnan szerzik be. -
M3oH
addikt
válasz
laceszgamer #6168 üzenetére
Vannak külön szálak és változtatások az tény. De, azért bizonyos dolgokon nem lehet változtatni. És jel. pill.ban úgy tűnik, hogy a 6ik szezon előbb lemegy, mint ahogy magyarul kézbe vehetjük a könyvet.
-
laceszgamer
addikt
-
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
-
aAron_
őstag
125 People Are Building All Of Game of Thrones In Minecraft
Nem vagyok valami nagy Minecraft rajongó, de ez elég komoly.
-
laceszgamer
addikt
válasz
FireKeeper #6154 üzenetére
Az csak a ruha lesz, lejjebb teljesen látszik, hogy egy bőrszínű anyag is van alatta.
Azért kicsit erős lenne, ha felvenne egy olyan ruhát amin centis lyukak vannak... -
attisx
addikt
válasz
FireKeeper #6154 üzenetére
Haladjunk, nincs itt semmi látnivaló...
Ez ilyen átb@szós villantós ruha, belülről többé-kevésbé bőrszínű anyaggal bélelve...
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #6150 üzenetére
mondjuk ez alapján a kép alapján lehet csak a ruha gyűrődött nagyon szerencsétlenül
-
aAron_
őstag
válasz
-
dokee78
félisten
válasz
Na ezt nem kellett volna látnom.
-
FireKeeper
nagyúr
bréking - Maisie Williams bimbót és cickókezdeményt villantott kattintás csak erős idegzetűeknek
-
attisx
addikt
válasz
laceszgamer #6148 üzenetére
Basszus, percekig azon gondolkodtam, ki a fene az az "OTT", mire leesett, hogy nem egy név rövidítése, hanem helyhatározó...
-
gyuromoj
veterán
Sansa lesz a fiatal Jean Gray, az új X-Men filmben majd.
-
SzalaiG
addikt
Kedvencem:
-
toto0569
addikt
-
laceszgamer
addikt
válasz
csababarca #6139 üzenetére
A 6-ban valószínűleg erőteljesen be fog indulni az a szál is. Tekintve, hogy az 5. könyv elég sok mindenben hagyott függő részleteket.
Magával a karakterrel nekem nincs bajom, a színésznővel sem, igaz, nem túl mozgalmas a szál, de igazából szerintem csak azt teszi, amit egy átlagos nő tehetett ilyen helyzetben. -
csababarca
őstag
válasz
aizen92 #6137 üzenetére
Én most végeztem a 4. könyvvel, 5.et olvasom már,abban ugye nem szerepel.
De nekem nem is az a bajom,hogy ellenszenves, mert számomra tök közömbös,hanem hogy az egész Sasfészeki-Völgyi szál nekem halál unalmas,és nem látom mivel mozdítja elő a sorozatot. EGyhelyben topog az egész,a sorozatban sem érzem,hogy ez viszi előre a sztorit,sőőt. -
darál0w
Jómunkásember
-
-
aizen92
addikt
Ooooh boy. Minden GOT cikkben Sansa így,sansa úgy....
Előre kezdem utálni ezt az évadot -
bok92
addikt
Április 12.
-
gyuromoj
veterán
-
laceszgamer
addikt
válasz
gyuromoj #6128 üzenetére
Hát kíváncsi leszek erre, csak nehogy elnyújtsák mint egy rétest, csak hogy legyen mivel kitölteni a 10 részt, mert az senkinek sem lesz jó.
Mondjuk én amúgy is annak a híve vagyok, hogy pár apró változtatás nem gond, legalább mutat egy kis újdonságot azoknak is akik a könyveket kívülről fújják.
-
gyuromoj
veterán
-
aizen92
addikt
Na uraim. Oszoljanak, FAPparty-nak vége!
Komoly téma:
'Game of Thrones' will be the first TV series to hit IMAX theaters -
Sareth
senior tag
A Trónok harca fedetlen keblei: Natalie Dormer - csak 18 év felett
-
D4rkm4n
őstag
Fire and Blood. Jelenlegi háttér- és bélyegképem.
-
laceszgamer
addikt
Én is alapnak értettem, hogy Tyrion-al kötött házassága megy a levesbe.
Robert Arryn pedig nem feltétlen lenne szükséges Petyr tervéhez, ráadásul több okból sem lenne jó számára.
Most is dirigálhat a völgyben, mint Robert nevelőapja ( nem tudom fejből, örzőnek megválasztották-e a könyvekben ). Tehát a völgy mindenképp mellé állhat.
Sansát ezért nem muszáj hozzáadnia Roberthez, tekintettel, hogy akkor végleg lemondhat róla, ezt meg kétlem, hogy bevállalná.
-
vimes
senior tag
válasz
laceszgamer #6117 üzenetére
Hát nem tudom, nekem úgy tűnt, hogy a Robert Arryn-hez fog hozzámenni feleségül (legalábbis a sorozatból, könyvben még csak a másodiknál tartok, tehát arról infóm nincs).
(#6118) kovsol:Igen hozzáment, de nem úgy tűnik, hogy a két szereplő életútja keresztezni fogja egymást a továbbiakban, legalábbis a sorozat alapján biztos nem. Tehát szerintem simán suttyba dobják azt, hogy ő korábban hozzáment-e valakihez, vagy sem, újra férjhez megy a csaj.
-
kovsol
titán
válasz
laceszgamer #6117 üzenetére
Sansa már Tyrionhoz hozzáment.
-
laceszgamer
addikt
Most néztem újra a negyedik évadot és valami feltűnt.
Vajon tényleg össze akarják hozni Sansát és Petyrt? A könyvben azért nem voltak ennyire belsőségesek egymással szemben, főleg az utolsó jelenetben ahogy Petyrre mosolyog.Azt már beharangozták, hogy erőteljes változások lesznek a könyvekhez képest de vajon csak én nem lepődnék meg ha az 5. évadban Sansa és Petyr összejönne, akár össze is házasodna?
-
gyuromoj
veterán
Kellemes karácsonyt!
-
gyuromoj
veterán
-
toto0569
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged