Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Synthwave

HÁZIGAZDA

válasz Góliát #1236 üzenetére

Nekem nem bedagad. Egyszerűen fáj a kézélem, kézfejem, esetenként az ujjaim (leginkább a gyűrűs- és kisujj, hüvelykujj-mozgató). Mintha összetörték volna a kezemet. Néha érzek enyhe szúrást a csuklómban, amikor rántom az egeret. Könnyen elzsibbad a kezem (leginkább ujjvégek), ha nem megfelelő szögben van lenn a könyököm, ill. ha a könyökömet bizonyos szögben rányomom az asztalra, szúró érzés fut végig az alkaromon. Egy ceruzát nem bírok fogni 10 percnél tovább, hogy ne lenne diszkomfort-érzet. Ami külön jó, mert azután jött elő ez az egész szarság, miután elhatároztam, hogy elektronikus képi ábrázolásra megyek tovább és elkezdtem járni rajz-előkészítőre. Köszi, élet. :C :((( :(((

EmberXY: "Túl sokat gépezel?"

Mihez képest? Persze nyilván.

DJ WOKKY: "mit lehet ellene tenni ?"

Ergonomikus eszközök (mondjuk az ilyen egerek qrva drágák és optikailag sem Razer 3G infra...:((( - marad az olcsóbb trackball. Kinéztem a DB 3G mellé egy Logi Trackman Marble-t. Amikor lövök, akkor Razer, amikor nem, akkor csuklótámasszal Marble.) Nem ártana egy MS Natural Keyboard sem...), megfelelő kar/csukló pozícionálás, gyógytorna, esetleg van, amit gyógyszeresen is lehet. Olyan is, amit sebészetileg (ezt inkább kihagynám, ha lehet).

Új hozzászólás Aktív témák