Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
Konkluzio szamomra:
Vasarlas akkor nem mukodott, amikor vasarlas kozben valsztottam ki a Paypal-t es akartam hozzaadni a kartyat. Ha ezt elotte csinaltam, akkor minden okes volt.
Masreszt Firefoxot hasznalok, ott problemaim vannak hitelesitesek/banki tranzakciok kapcsan. Ez most jutott eszembe, altalaban Chrome-t inditok ha komolyabb dolgot szeretnek. -
cog777
őstag
Na, eloszor a Payplahoz adtam a Revo kartyat, ami csinalt egy probavasarlast es kerte hogy erositsem meg az app-ban, ami megtortent.
Ez a megerositesi kerelem hianyzott korabban. Szerintem igy mukodni fog.Hogy on topic legyek:
Probaltam Wise-t telepiteni az iPad-re, de a regisztraciot nem tudtam befejezni, nem tudtam kivalasztani a szuletesi honapot. (legujabb ipad os van rajta). -
-
cog777
őstag
"Mijaza próbavásárlás"
0-val megterheli a kereskedo a szamlad. Ellenorzik a kartyad. Zero dollar verification fee
Apam otp-s Mastercard-javal is ugyanez a problema pedig az valos kartya.Nekem is par helyen kerik/kertek.
-
cog777
őstag
Udv!
Revolutrol jonnek at, mert vannak sok eve nem megoldott problemak. Szeretnem hasznalni a virtualis kartyakat online vasarlasra, de sokszor belefutok a probavasarlas visszautasitas problemajaba.
Kerdesem hogy Wise eseten mennyire mukodik ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest