Hirdetés
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz25
tag
válasz
kulfoldi
üzenetére
Én pontosan ezt játszottam, mikor 369 volt az euro. Aznap reggel elindítottam egy utalást, alacsonyabb árfolyamon, de a később utalok opciót válsztottam. Így volt 48 órám a pénz elküldésére. Aznap viszont sokat emelkedett az árfolyam, így azt hiszem 4* is megszakítottam az utalást, mire végül a legmagasabb árfolyamon ténylegesen elutaltam. Nekem semmi figyelmeztetés nem jött, és a végső utalásom is rendben lezajlott. Nem tudom szabad-e ezt vagy sem, nekem nem lett gondom belőle. Nem 100€-t váltottam forintra

-
Gabesz25
tag
Ha direktben a TW euro számlámra utalok pénzt euro számláról, annak ugyan úgy lesz költsége, mintha feltöltést csinálnék TW accounton belül? Nem arra gondolok, hogy a bankom von-e le pénzt az utalásért, hanem hogy a TW von-e le valamennyit. Mint feltöltésnél X% díj
-
Gabesz25
tag
nekem is van jó ideje ez a borderless account és mastercard, de amikor repjegyet akartam venni, és ft-ban kellett volna fizetni, de csak €-s "zsebben" volt pénz, azt nem váltotta át, elutasításra került a fizetés. lehet másfajta fizetésnél átvált, de ez az egy ilyen tapasztalatom van eddig (persze utána átállítottam, hogy €-ban fizetek és úgy már nem volt gond). Amúgy én is németországban használom, benzinkúton, boltokban, online fizetésnél simán lehet használni a mastercard-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest