Hirdetés
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watcher45
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Korábban nekem is volt Lumiám, nem is foglalkoztam az app-al. A Transferwise-t az asztali gépemről használtam. Az SMS kódos belépés után nem hiszem, hogy lesz olyan igénye amit nem tudna a számítógépén intézni mobilos app nélkül. Bankkártya nem kell az első feltöltéshez hiszen átutalással is tölthető, igaz, hogy az lassabb.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Persze, de nem kizárt hogy egy másik TW azonosítóval lépj be és annak a dolgait rendezd. Szerintem nincs akadálya, bár ezt nem próbáltam még, mert nincs másik TW fiók.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Értsd már meg hogy több ezer fontos limitek vannak, ahhoz nem kell nyúlni, meg kell adni hogy az érintős rész, a mágnes csíkos rész, a pin kódos rész és az online vásárlás használható legyen és megnézni a pin kódját. Azután nem kell app.
Bankszámláról is lehet utalni rá. Ez eg y 5000 Ft-os feltöltés lehetőségei, 25 Ft a díja, banki utalással 0 Ft. -
válasz
MasterMark
üzenetére
Valami olyan kell neki ami tud fogadni sms-t mert a jóváhagyások arra mennek a belépéskor normál esetben, app nélkül.
Ha app-ra állítod a 2 lépcsős azonosítást, akkor meg ha más eszközről belépve az app-ban kell engedélyezni, így az nem kerülhető meg.
De csak a kártya alap szabályozásához kell, ezt a te telefonodon is meg tudod csinálni és azután nem kell foglalkozni vele. A többi dolog megy app nélkül. -
KTU
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Menni fog.
Xiaomin 2db fiókot kezelek szimultán, a második fiókhoz rendelt SIM másik nem okostelefonba van.
Mikor weben belépek push üzenet jön az alkalmazásokra, megerősítésként.
Csak az alkalmazás elindításához kell SMS, ha jól emlékszem.Xiaominak, MIUI-n saját alkalmazásklónozása van, nagyon jól működik.
Playben lévőket próbáltam, nekem mindegyikkel gondom volt. -
válasz
MasterMark
üzenetére
Értem, ha van kártya akkor ez problémás lesz. Bár ha a kártya alap dolgok be vannak állítva mondjuk egy másik mobilon akkor szerintem használható, majd csak változtatáskor kell azt használni. A PIN megnézése nem állandó dolog, meg lehet jegyezni, a limiteket és hogy milyen fizetési mód legyen használva azt sem mindig kell állítgatni.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Igen, de a kártyát inkább abban tudod szabályozni, pontosabban csak abban. Miért? Nem foglal sok helyet és nincs vele igazán semmi gond.
-
menledge
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
törölhető
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest