Hirdetés
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- E-book olvasók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Célegyenesben a Yettel TV
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
üzenetére
Igen, tudom, hogy Oliverda-nak határozott véleménye van a fórumtárs szakmai hozzáértéséről. Én csak jelezni szerettem volna, hogy ez most nem olyan mint, az "idióta, dilinyós, dili" stb, hozzá zöngében hasonhangzású szavak, mert ez "csak" annyit takar, hogy szakmailag nincs a toppon, nem profi, szakszerűtlen,
"Egy tehetséges dilettáns zongorista gyönyörűen tud zongorázni, de lehet, hogy nem tud kottát olvasni. A dilettáns énekes jobb volt az amatőröknél." és erről a véleményét eddig sem igyekezet titkolni, csak most kicsit cizelláltabban írta le Oliverda. Szerintem kár lenne ezen most kiakadni
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest