Hirdetés
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Oliverda
üzenetére
Nem értem ezt miért írtad, nem ez volt a téma, hanem az hogy ki lett próbálva hogy eztzel az új forintos számlával hétvégén történő ráutalás esetén gyorsult vagy maradt a későbbi könyvelése.
Ha az előzményt elolvasod akkor nincs következő nap: Jelentem. Hétvégén és éjszaka (most) is megy az Add funkcióval az azonnali átutalás.
Lehet hogy van olyan is amit írtál, de azonnali utalással küldtem magamnak pénzt egy másik számláról és azonnal felhasználtam és a számlatörténetben azonnali volt a megérkezés és elköltés könyvelés, nem másnapos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest