Hirdetés
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Oliverda
üzenetére
Már linkeltem hogy elhallgatják a valóságot, kiragadnak valamit, nem teljes körű a tájékoztatásuk, de az továbbra is kereskedői pénzfogadási díj és nem pénzküldés díja, egyértelmű a meghatározás magyar és angol nyelven is.
Én mást látok, egy tisztességtelen piaci magatartást, majd a PayPal eldönti, hiszen ők az érintettek.
Én nem a TW oldalán számolgatom a jutalékot, az árfolyamot, látom a PayPal számlán és szerződési feltételekben, nem kell a "segítségük".
Másra is fordíthatták volna ezt az energiát amit ebbe beleöltek. Például egy egyszerűbben kezelhető díjazás számolót, egy jobb árfolyam listát, egy Revolutra utaló összehasonlítást, bankokat, meg PayPal-t azt már látjuk.
Meg te is emlékszel a kártya készítési és postázás díj felszámítás bevezetése körüli mizériára.
Aki visszakérte amíg nem volt benne a szerződési feltételekben a díjazás, az visszakapta pénzt, de kérni kellett, másnak meg nem adták vissza mert nem kérte. Ilyen bakikat nem kellene elkövetni és minden érintett személyt kárpótolni kell, nem a kérésére várni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Samsung Galaxy S25 12/256GB Navy Blue (Gari: 2029.04.10)
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest