Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz
üzenetére
(I)"a kérdés van egy 0 HUF egyenleg és ahhoz akartam indítani egy kártya igénylést... de megtorpantam mert nyaralásra kellene EUR költéshez.. nos hogy tudok euroban a számlára tenni ha most HUF? "(/I)
Utalsz vagy itthoni kártyáról töltesz 20 EUR-nak megfelelő összeget, átváltja."elindíthatom-e a kártya igénylést így is?"
Persze csak nem jársz sikerrel.
"mennyi idő míg megjön a kártya?"
5 munkanap, általában."csak akkor jön ha 6000 Ft-ot átutalok és ott tartok?"
Csak igényléskor legyen annyi rajta."tehát a fő kérdés hogy lesz ebből EUR zseb, tehát kártyát hogy használhatom euro költésre?"
Olyan zsebek lesznek amilyet létrehozol (HUF, HRK, EUR, USD, stb.)"muszáj regisztrálni magyar bankszámlát hozzá"
Nem"és személyes okmányokat, ha 1000 euro alatt használnám?"
Igen, ha valami gond lenne, hogy azonosítanak?? hogy járnál el, így:"én vagyok ám a jófiú, a másik az a másik csúnya rossz, isten bizony, ők vettek le pénzt a kártyámról jogtalanul."

Nem is értem, hogy gondolod....
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Diablo II: Classic és Resurrected
- One mobilszolgáltatások
- Linux haladóknak
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VoLTE/VoWiFi
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 81% akku 450 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/1TB SSD megkímélt 88% akku 153 ciklus
- HIFIMAN SUNDARA SILVER Over-ear open planar audiofil fejhallgató, Ibasso szimm.tuningkábellel ELADÓ
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Max (2021) 32GB/1TB karcmentes 95% akku 155 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB karcmentes 85% akku 353 ciklus
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest