Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
beis-compo
tag
Ez motiváció kérdése. Nem eléggé rossz a mostani egerem, hogy nekiálljak tervezni.
Próbálj ki pár tervezôprogit, mert elôbb-utóbb úgyis megunod hogy csak azokat a dolgokat nyomtasd ki amiket mások rajzoltak. VariCAD például egy nagyon kézhezálló program, nekem. De mindenkinek más az ízlése, ismerek olyant akinek égnek állt a haja tôle. Én nem nyomtatgatok békákat, meg elôttem megrajzolt dolgokat, csak elvétve. Szerintem nem lenne annyira bonyás megrajzolni, máshol véreznénk el, pl a golyó felfüggesztésén nagyon pontosan kell megcsinálni, az egér felületét, amin napi 8 órát is lehet a kezed, tökéletesen le kell kezelni, nem lehet rücskös, ami a házi 3D nyomtatóknál sajnos még egy darabig fenn áll (ez a kezelés ABS esetén akár aceton-gôz is lehet, PLA-nál lehet epoxygyanta (ragasztó), vagy alapozó és festék). -
nagyArc
tag
Nekem egy Logitech M570 van, annál biztos nem kellene össze-vissza hajtogatnod a csuklódat, mert nagyon kézre áll. Kellett vagy három hét, mire teljesen megszoktam, de most már ugyanolyan természetességgel használom, mint a hagyományos egeret. Most 30 dollár az amazonon.
-
beis-compo
tag
Ez nem vitás. Én is csak youtube videókból és fórumokról próbálom levonni a levonhatót. Pár hónapja vettem egy Kensingtont, (lentebb olvasható, nézhetô) de ez sem tökéletes, használva derül ki hogy beválik-e (ez konkrétan a "majdnem jó" kategória, a legfájóbb pontja a scroll-gyûrû túl könnyed forgása). Nem vagyok tapasztalatlan hanyattegerek terén, tény hogy megtapogatni sehol sem lehet, készleten elvétve akad. Marad a lutri. Talán a Conrad kivétel tapogatás terén, de választék az ott sincs. Bizonyára kereslet se.
De, ezért tömörülünk ebbe a topikba, hogy megosszuk a tapasztalatunkat. -
beis-compo
tag
Kár hogy nem olvastad a fórumot vissza egy évet (vagyis egy lapot), a #80-as hozzászólásomban mutattam ugyanezt az egeret, itthon a Conradban. Olcsóbban (bár, ha nem pesti vagy, szállítással együtt kb. ugyanannyi) és garanciával, illetve 30 napos pénzvisszafizetéssel.
Viszont, ha már megvan, egy-két hét múlva várunk egy élménybeszámolót, hogy még mindég tetszik-e, kényelmes-e, stb. -
7
addikt
TB40-re (hasonlít a TB38-ra) azt mondják, hogy egész vállalható.
TB41-nél a gombok elhelyezésével kapcsolatban olvastam panaszt -- hozzá kell tenni, nem sok beszámolót láttam róla, úgyhogy lehet, hogy csak egyéni probléma.Viszont több Sanwa trackballnál is felmerült, hogy a gyári golyójukat nem mindig követi pontosan az érzékelő. A jelek szerint ez még adott szérián belül sem mindig előforduló probléma, szóval lehet, hogy csak a minőségkontrolljukon csúszik át néhány hibás darab.
Ugyanakkor leszögezem, hogy személyes tapasztalatom egy Sanwával sem volt, ezeket az információmorzsákat csak online fórumokról olvastam össze. Ha van kedved majd hozzá, szívesen veszek beszámolót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Gombászkönyvek egyben
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest