Hirdetés
Aktív témák
-
rheilol
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy ilyen csodaroutert, es a kovetkezo problemaba utkoztem: a szamitogepen azt irja a Helyi kapcsolatra, hogy csatlakoztatva. (WinXP SP3) A router a pingre is valaszol.
T-online ADSL net, ezert PPPoE-re van beallitva a WAN, username | password paros biztos, hogy jo, mivel masik routerrel mukodik. A System Tools / Syslog-ban a kovetkezo olvashato:
PPPoE Automatically dialing.
PPPoE Sending PADI.
PPPoE Sending PADI.
PPPoE Sending PADI.
PPPoE Sending PADI.
Failed to connect to ISP server, maybe WAN port cable is unplugged.A WAN port cable is plugged, vilagit is a LED.
Sajnos nem tudom mit tehetnek, barmilyen segitseged szivesen fogadok, de dr. bubo altal linkelt oldalt mar vegigcsinaltam, illetve ezen kivul eleg sok dolgot kiprobaltam.Ami esetleg meg relevans info lehet: Firmware v.: 4.18.19 Build 110701 Rel. 58906n
Hardware v.: WR340G 4.0 00000000.A valaszokat elore is koszonom.
Aktív témák
- OLED TV topic
- Borderlands 4
- E-roller topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- 3D nyomtatás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Watch 6 LTE 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest