Hirdetés
-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
petakpa1
őstag
válasz
petakpa1
üzenetére
Ma mielőtt dobozba került az öregfiú visszatettem rá a 19.07.7-et, majd menüjéből rákerült még a Material theme, DynDNS, és WOL csomagok (értelemszerűen ezek is Luci appal és magyarítással), de semmi más nem lett beállítva Wireless rész sem volt engedélyezve.
Próbaképp csináltam még egy utolsó sebességmérést úgy, hogy csak 1 db PC csatlakozott hozzá, értelemszerűen kábelen.
SFE engedélyezése nélkül 188 Mbps-t mértem,
SFE-t engedélyezve viszont most ki tudtam mérni az 500 Mbps-t
.Tanulság annyi, hogy ha sok klienst kell kiszolgálni, pláne wifi-n, akkor már nem elég az 500-as nethez az öregfiú, ellenben ha csak vezetékes kliensek vannak, akkor még igen
.Majd meglátjuk mi lesz a sorsa, egyenlőre dobozban pihen
.Még1x köszi mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- További aktív témák...
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
.
vargalex