Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomszi1
csendes tag
válasz
vargalex
üzenetére
Az ube is kapja a dns-t valahonnan és azt szórja tovább.különben egyik dhcp-vel kiosztott gép sem tudná azonosítani a címeket.Csináltam egy resetet.A 9092-ben kiválasztottam a hálózatok között az interface üzemmódot ,gondolom az lesz amire gondoltatok switch üzemmód.Minden beállítás ugyanolyan paraméterekkel indult csak alap ip-vel.A dhcp ugyanúgy be van kapcsolva rajta.Szóval elindult aztán próbáltam telepíteni a csomagot és ugyanúgy hibát dobott ki
aztán utána pár perc múlva meg egyszer volt net,aztán megint nem volt.És nagyon lassan jött be a webes kezelő felület,van amikor be sem jött.A net kábel már nem a lan oldalon volt hanem a wan oldalon.most perceket is kell várni,míg bejön a web gui.
Pedig ez most a gyári quick setup szerinti ajánlott beállítás.
Be volt állítva idáig is a dns szerver .8.8.8.8.próbáltam oda a ubee ip-jét is beírni és akkor a upc-s dns beállításokat használja ,de a 8-asokat szoktam használni vagy néha a 8.8.4.4-et.
Köszönöm szépen és értékelem,hogy segítetek.
Egyébként az előbb azt is észrevettem,hogy alapbeállításban be volt kapcsolva a dhcp a lan oldalra, switch üzemmódban,mégsem osztotta ki a címet a laptopnak,amik tőle akarta megkapni.Addig nem is láttam az eszközt,amíg nem rágtam a szájába az eszköz ip-jét.Azért ez is furcsa.
De sajnos ezekkel az alap és bombabiztos beállításokkal sem ment a csomag letöltés és telepítés.
Hát ez okozza a fejfájást napok óta.
Meg a féltégla életrekeltése.De mint kiderült azt sem én toltam el,mert a későbbi fw cserénél is eldobta a hálózati kapcsolatot ,pedig a ledek szerint nem akkor indult újra a router.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- EAFC 26
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
aztán utána pár perc múlva meg egyszer volt net,aztán megint nem volt.És nagyon lassan jött be a webes kezelő felület,van amikor be sem jött.A net kábel már nem a lan oldalon volt hanem a wan oldalon.most perceket is kell várni,míg bejön a web gui.