- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland-87
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #48084 üzenetére
Hát ha jól néztem utána sajnos az sem támogatja a v2.x verziókat pedig az elég jónak festett, már annó a Linksysnél elgondolkodtam hogy felteszem rá de aztán sikerült stabilan működő DD-t rápakolnom amivel jól szuperált, amúgy most úgy oldottam meg hogy a netet továbbra is a Linksys kezeli és a Dhcp-t is és LAN-LAN porton összekötöttem a Tpvel amire megy az asztali lanon meg a wifis kliensek, ezzel két gondom van, az egyik hogy gazdaságtalan és nem tudom hogy csak érzetzavar-e de olyan mintha az oldalak betöltési sebessége nőtt volna egy picit ami engem kissé zavar, a sebesség rendben van amúgy, lehetséges hogy az ilyen összekötés miatt lassul a böngészési élmény? Közben a témára visszatérve nagyon úgy fest hogy csak sima alap Openwrt-t lehet rá tenni és kézzel feltelepítgetni hozzá minden csomagot ami nekem kell de mivel még nagyon friss verziók vannak csak nem is biztos hogy stabilan fog menni tehát egyenlőre kénytelen vagyok kivárni (vagy eladni és venni helyette Asus N16-ot amit eredetileg akartam) addig meg marad a Linksys és Tplink összekötés így van wifi és vannak extra funkciók meg 5w plusz fogyasztásom meg érzetre lassabb netem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futás, futópályák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kerékpársportok
- Indiában szeretnek TV-zni
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Olympus (OM-System) OM-5 fényképező 3 év gari 2300 expo
- Eredeti Apple Airpods Max Bluetooth fejlhallgató
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x3Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest