Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Mini PC
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsül555
csendes tag
Szia!
Ez a része működik csak 1 letöltött mappa rossz és persze pont azzal próbáltam...
sajnos a gépemmel van gond ill az ott futó kliens/deamon/gui-val, és az egy másik probléma.a vargalex fw a belső formázóval megcsinálja a routeren a mappákat és be is állít a mindent
off
az n olyan sebbeséggek tolja hogy nem bírja a vas
ezért a nogyokat a géppel húzom (50 megával le)
az volt a terv hogy a gépen futóval a gép incomp mappába töltöm a fálkész anyagot és a done mappa közös a routeren, majd ha kész, akkor áttolom a .tor fájlt és husss ez működik is
de:
valamiért mindig vissza áll alap default beállításra gép (???)
ha kézzel átírom a conf fájlt akkor is (látom a guin a beállítás valtozást, és működik is, csak ha kikapcsolom akkor dobja az egészet
a trans helyett az uT is probáltam de az meg nem akarja az igazságot... ill. fut csak, nem enged hozzáférni guival... -
zsül555
csendes tag
Szia!
valami lehet a .torr és/vagy mappával mert másiknál működik ahogy írtad! kössz
Az incomp mappát akartam a gépen hagyni és done a routerre, hogy ha kész egyből tegye át megy is, de gép trans valamiért mindig visszaál alapbeállításra, már kézzel is átírtam de nem értem miért...
tegnap ma hajnal már működött most reggel már nemvissza ált alapra ???
a router + 114 fw megy rendesen! THX vargalex!
off
amíg megírta ezt addig lejött majd 8G, router 50-nell nyomjaa rátöltés tovább tart mint lehúzás, de hát ennyi pénzért ez jár, de ezzel sincs gondom, csak az ubim szarakodik...
azt kéne gatyába ráznom, csak hát érti néne hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen széket vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest