Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsül555

csendes tag

válasz suste #33551 üzenetére

Szia!

Ez a része működik csak 1 letöltött mappa rossz és persze pont azzal próbáltam...
    sajnos a gépemmel van gond ill az ott futó kliens/deamon/gui-val, és az egy másik probléma.

a vargalex fw a belső formázóval megcsinálja a routeren a mappákat és be is állít a mindent

off
    az n olyan sebbeséggek tolja hogy nem bírja a vas
    ezért a nogyokat a géppel húzom (50 megával le)
    az volt a terv hogy a gépen futóval a gép incomp mappába töltöm a fálkész anyagot és a done mappa közös a routeren, majd ha kész, akkor áttolom a .tor fájlt és husss ez működik is
    de:
    valamiért mindig vissza áll alap default beállításra gép (???)
    ha kézzel átírom a conf fájlt akkor is (látom a guin a beállítás valtozást, és működik is, csak ha kikapcsolom akkor dobja az egészet
    a trans helyett az uT is probáltam de az meg nem akarja az igazságot... ill. fut csak, nem enged hozzáférni guival...

• zsül555

csendes tag

válasz suste #33551 üzenetére

Szia!

valami lehet a .torr és/vagy mappával mert másiknál működik ahogy írtad! kössz

Az incomp mappát akartam a gépen hagyni és done a routerre, hogy ha kész egyből tegye át megy is, de gép trans valamiért mindig visszaál alapbeállításra, már kézzel is átírtam de nem értem miért...
    tegnap ma hajnal már működött most reggel már nem :F vissza ált alapra ???

a router + 114 fw megy rendesen! THX vargalex!

off
    amíg megírta ezt addig lejött majd 8G, router 50-nell nyomja :DDD a rátöltés tovább tart mint lehúzás, de hát ennyi pénzért ez jár, de ezzel sincs gondom, csak az ubim szarakodik...
    azt kéne gatyába ráznom, csak hát érti néne hozzá

Új hozzászólás Aktív témák