Hirdetés
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
Akkor alaptalan volt a gondolatom. Azért kérdeztem, mert beállítottam még a wifi schedulet, mert ez a funkció régóta hiányzott, de valami történt közben. Miután beállítottam a kikapcsolt órákat, és alkalmaztam a beállításokat+ abban az órában amikor csináltam tesztképpen onnan is kivettem. A lényeg, hogy a routert kikapcsoltam 8081-en a te kikapcsolási menüpontoddal, majd újraindítottam a routert a ki/be gombbal, és működött a dolog, nem volt wifi. Aztán ahogy ezzel végeztem, belőttem a médialejátszót, hogy akkor lejátszok egy sorozatrészt, de a megosztott hddn csak két mappával találtam szembe magam, ez volt a transmission és a vnstat, és a többi mappa amit létrehoztam sehol. Azt hiszem előtte tesztképpen megnyomtam a reset/wds gombot, kíváncsi voltam, hogy felül lehete írni a schedule beállítást, de nem sikerült, így kivártam az 1 órát, és aztán felléptem telefonról is, de a telefonon is hiányoztak a mappák. Miután letelt az 1 óra, és beléptem luciba, ott látszott a csatolási pontoknál, hogy az eddig ext4-ként csatolt hdd most már vfatként van csatolva, és adatok meg sehol sincsenek.
Nem tudom hol rontottam el a dolgot, de így nem merek rá fontosabb adatokat tenni. Mi lehetett a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPad topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Pánik a memóriapiacon
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem tudom hol rontottam el a dolgot, de így nem merek rá fontosabb adatokat tenni. Mi lehetett a hiba?