Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Philips LCD és LED TV-k
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim72
tag
Persze, garantálni semmit sem lehet.
Nálam 500kB/s-el megy jelenleg is felfele, kb 0.3-as load-dal. Ha jól emlekszem 5Mb/s-em van felfele. Tehat, elég jól kihasznalja.
Én azt tapasztaltam, hogy jobb ha a transmission-ben lekorlatozom kicsit, mithogy a szolgáltató húzza le, igy nem ingadozik.Nálad szerintem van valami gond. Ha az ilyen esetektől eltekintünk, ha az ember gazdálkodik az erőforrásokkal, jól használható szerintem.
-
Zirowe
nagyúr
Nyilván, ahogy írtam a környezettől is függ.
De egy 3mbites seed mellett, úgy, hogy megy a minidlnán egy 720p-s sorozatrész (42perc/1.5gb) és közben tudok 6-8MB/s-el írni rá, az jónak számít.
Viszont ez meg extrém eset, mert ki az, aki egyszerre akar másolni, tölteni és filmet nézni?Egyetlen gyenge pont, hogy csak 15MB/s az írás, ha vki sokat akarna mozgatni pc és router közt.
Mint írtam, nálam bem kell babrálni a transmissionnel film nézés közben, mert akkor általában csak seedelek, de ha nincs sok torrent és nem magas biztatás filmet nézek, akkor mehet nyugodtan a letöltés is közben.
De baromi egyszerű: lefekvés előtt beállítani a letöltéseket, azok a következő film nézésig lejönnek, utána meg úgyis csak seed van, amit tapasztalati úton be lehet állítani olyan feltöltési sebességre, hogy be zavarjon.
Amúgy meg a barrier breakeres fw-k mind ezt még kisebb terheléssel is képesek csinálni, a korábbi fw-khez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest