Hirdetés
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim72
tag
Persze, garantálni semmit sem lehet.
Nálam 500kB/s-el megy jelenleg is felfele, kb 0.3-as load-dal. Ha jól emlekszem 5Mb/s-em van felfele. Tehat, elég jól kihasznalja.
Én azt tapasztaltam, hogy jobb ha a transmission-ben lekorlatozom kicsit, mithogy a szolgáltató húzza le, igy nem ingadozik.Nálad szerintem van valami gond. Ha az ilyen esetektől eltekintünk, ha az ember gazdálkodik az erőforrásokkal, jól használható szerintem.
-
Zirowe
nagyúr
Nyilván, ahogy írtam a környezettől is függ.
De egy 3mbites seed mellett, úgy, hogy megy a minidlnán egy 720p-s sorozatrész (42perc/1.5gb) és közben tudok 6-8MB/s-el írni rá, az jónak számít.
Viszont ez meg extrém eset, mert ki az, aki egyszerre akar másolni, tölteni és filmet nézni?Egyetlen gyenge pont, hogy csak 15MB/s az írás, ha vki sokat akarna mozgatni pc és router közt.
Mint írtam, nálam bem kell babrálni a transmissionnel film nézés közben, mert akkor általában csak seedelek, de ha nincs sok torrent és nem magas biztatás filmet nézek, akkor mehet nyugodtan a letöltés is közben.
De baromi egyszerű: lefekvés előtt beállítani a letöltéseket, azok a következő film nézésig lejönnek, utána meg úgyis csak seed van, amit tapasztalati úton be lehet állítani olyan feltöltési sebességre, hogy be zavarjon.
Amúgy meg a barrier breakeres fw-k mind ezt még kisebb terheléssel is képesek csinálni, a korábbi fw-khez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Robogó, kismotor
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Akciókamerák
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- CalDigit TS3 Plus Thunderbolt 3 dokkoló állomás
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest