Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos fejegységek
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
nylon111
csendes tag
Akkor itt a teljes hsz. : " vargalex
(Szakértő)
LOGOUT blog
Szia!
Ha eddig jó volt, akkor egészen biztosan változtatott valamit a szolgáltató, amire a router érzékeny.
Próbáld meg a következőt:
LuCI-ban Network->Interfaces->WAN->Advanced settings fül (Hálózat->Interfészek->WAN->Haladó beállítások fül):
LCP echo failure threshold (LCP echo hibaküszöb): 80
LCP echo interval (LCP Echo időtartam): 20 "
Amugy miután senki nem tudta a "megoldást" a problémára, tegnap visszaraktam a gyárit. Azóta nem volt szakadás. Igaz valamivel gyengébb a jel, de stabil, nem hullámzik. Érdekes hogy direkt ugyanazt a csatornát állítottam be neki, és szintén 40hz-t. Ezek szerint valami beállítás dolog lehetett mert a router jó.
Azokat állítottam csak amiket ide le is írtam, tehát aki rutinos az openwrt-ben rögtön látja hogy hol van elcseszve, ill hol hiányos a beállítás. Annyiból állt volna hogy ideba** két sort és a hülyegyereknek rögtön boldog karácsonya van mert két perc alatt megoldódott minden. Órák-napok kinlódását lehetne megspórolni
egy kis segítőkészséggel, cinizmus helyett. Mit lehet tenni, ilyen az élet....no meg az emberek.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz+ajándék hozzá vizhütés
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest