Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
cimp
senior tag
válasz
SteveBeard
üzenetére
Nem akartam kedvét szegni senkinek. Azért a két hét erős. Egyrészt a szerencsétlen körülmények egybeesése (megszopattam magam rendesen egy USB drive-al ami nem akart normálisan működni), másrészt egyéb elfoglaltságom is volt. Meg persze kicsit nézegettem a gyári FW-t. Az is linux, és arra is sikerült telepíteni transmissiont. A gyári rendszerével is nagyon pöpec kis cucc. A hozzá adott szolgáltatások miatt el is gondolkoztam, hogy lehet maradok azon. Web-ről elérhető, link generálással kiajánlható (szabályozott tartalom....) Androidos kezelőfelület ...
Szóval eredeti állapotában is nagyszerű eszköz. Az,hogy sokat kínlódtam azért is van, mert abból a szempontból tisztaság mániás vagyok, hogy a rendszer telepítés után ne tartalmazzon semmi felesleges beállítást. Arról nem is beszélve, hogy az első telepítésnél szeretek minden lehetséges szíváson átesni, mert később mikor esetleg tele van adattal veszélyesebb nekiállni kísérletezni. Inkább most formázom meg háromszor a vinyót meg teszem fel ötször előröl a rendszert, mint hogy később az adatvesztést kockáztassam, vagy kompromisszumokkal használjam a biztonság miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GTA V
- Építő/felújító topik
- Diablo 3
- Call of Duty: Black Ops 7
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- OLED TV topic
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest