- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Chromecast topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
csixy
addikt
válasz
Intruder2k5 #2095 üzenetére
Hát megértem a "düh"-ödet.
Ez a linux annyira sz@r , hogy annyiféle verziója jön ki nap mint nap, hogy még víruskergető sem kell rá.
Ráadásul toxikus és függőséget okoz, mert ha véletlenül belekóstol egy UBI-ba egy kényelmes tudatlansághoz szokott winyóz felhasználó, akkor lévén hogy annyira meg van dolgozva és a s@egge alá tolva a rendszer,hogy ugyanúgy tudja használni mint a winyózt, hogy nem tudja félrelökni.
Nem kell mindig kaviár , akarom mondani nem kell mindenkinek RedHot-tal kezdeni.
Egy kis konzolt előbb utóbb úgyis megkóstolgat az ember fia, s lassan beletanulgat.A winyóz egyetlen vonzereje még szerintem , hogy a ritka alkalmazásokat először még szinte mindig winyózra írják (pl JTAG progik etc.)
-
Pr3s
aktív tag
válasz
Á, kolléga, ezen besírtam, így reggel itt kacagok a gép előtt :-D
-
ubid
senior tag
válasz
Nem hiszem, hogy ez az a hely, ahol megvitathatjuk/vagy meg kell vitatnunk, hogy melyik jó és melyik nem.
Mellesleg nem azt mondtam, hogy szar a linux, hanem azt, hogy én nem szeretem... Egyéni szociális probléma, hogy te meg igen. Amúgy szerintem neked tök mind1, hogy én mit részesítek előnyben
Használd egészséggel a linuxot, nekem is mind1 , hogy te mit használsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest