- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko
senior tag
Úgy néz ki a router most jó.
Már használhatatlan volt, pár perc után fagyott, újraindítva sem mindig tudott csatlakozni a netre, kb 3-4x kellett újraindítani hogy kapcsolódjon. Kondikat megnéztem, nem púposak, hoztam másik tápegységet, az sem segített. Kb. 5-6 éves darabról van szó, végig lógott rajta 1db hdd, az utóbbi 1 évben 2db is.
Mivel nem találtam a piacon megfelelő utódot (nem is tudtam milyet vegyek), ezért gondoltam cserélek fw-t. Kiválasztottam a típusának megfelelőt az openwrt.org-ról, feltettem a beállítások megtartása mellett, majd elkezdtem pakolgatni rá a csomagokat, hogy menjen a hdd és a trasnmission. Mindeközben már stabilan ment, és tulajdonképpen innentől kezdve nem fagyott soha. Viszont a transmissiont sehogy sem tudtam elindítani (a hdd-t már látta, a trm-nek kellett volna még valami), ezért visszaraktam a beállítások megtartása mellett az eredeti, sustefw-t és már 2. napja megállás és hiba nélkül megy. Azóta több giga adatot töltöttem fagyás, leakadás nélkül.Viszont a Luci nem az a megszokott kinézetű ami eddig volt, hanem teljesen más, ez mitől van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest