Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Darko

senior tag

válasz Darko #16437 üzenetére

Úgy néz ki a router most jó.

Már használhatatlan volt, pár perc után fagyott, újraindítva sem mindig tudott csatlakozni a netre, kb 3-4x kellett újraindítani hogy kapcsolódjon. Kondikat megnéztem, nem púposak, hoztam másik tápegységet, az sem segített. Kb. 5-6 éves darabról van szó, végig lógott rajta 1db hdd, az utóbbi 1 évben 2db is.
    Mivel nem találtam a piacon megfelelő utódot (nem is tudtam milyet vegyek), ezért gondoltam cserélek fw-t. Kiválasztottam a típusának megfelelőt az openwrt.org-ról, feltettem a beállítások megtartása mellett, majd elkezdtem pakolgatni rá a csomagokat, hogy menjen a hdd és a trasnmission. Mindeközben már stabilan ment, és tulajdonképpen innentől kezdve nem fagyott soha. Viszont a transmissiont sehogy sem tudtam elindítani (a hdd-t már látta, a trm-nek kellett volna még valami), ezért visszaraktam a beállítások megtartása mellett az eredeti, sustefw-t és már 2. napja megállás és hiba nélkül megy. Azóta több giga adatot töltöttem fagyás, leakadás nélkül.

Viszont a Luci nem az a megszokott kinézetű ami eddig volt, hanem teljesen más, ez mitől van?

Új hozzászólás Aktív témák