Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• suste

veterán

válasz galaxys80 #15057 üzenetére

Hidd el hogy nagyon szívesen segítek mindig mindenkinek, de valamikor csak mobilról írok, ahol egy gyors válaszra van idő/kedv/lehetőség. (Remélem ezt megérti mindenki, hiszen nem azért fizetnek itt senkit, hogy itt supportáljon:) )
    A kérdezőknek azt kéne megérteni, hogy:
    1: ha nincs válasz, akkor vagy nem tudja senki aki éppen erre járt, vagy pont mindenki tudja, mert már kismilliószor le van írva, vagyis meg kéne próbálni használni a keresőt.
    2: ha jön válasz, akkor ne kérdőjelezzük már meg kapásból, és ne értetlenkedjünk, mert nagy valószínűséggel a válasz jó, és benne van a lényeg. Ilyen esetben is a kereső a megoldás, vagyis rákeresünk a kulcsszavakra itt vagy google-val.
    Nem akarok senki b...ni, de Te is legalább 3szor kérdeztél rá ugyan arra, amire már jött is válasz, és ha rákerestél volna a "fix ip" vagy a "dhcp" -re, akkor tuti hogy meg lett volna a teljeskörű, hosszú, elmagyarázós válasz, amit már biztosan megértettél volna....

Én is szinte mindent itt tanultam a routeres témában, és úgy, hogy kaptam valami inputot, és utánaolvastam, aztán ha valahol elakadtam, akkor jöttem újabb inputért (de nem 2 perc múlva:) ).

:R :R :R :R :R :R

A lényeg, hogy akkor a jelenlegi 197-es ip címen is rögzíthetem a a statikus bérleteknél a PC-t.
    Igen, mivel eddig is ezt csinálta a router (csak ugye reboot-nál elveszik a foglalás mert nincsen berögzítve), és ezt is írtam már :)

Új hozzászólás Aktív témák