- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Steam Deck
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
galaxys80 #15057 üzenetére
Hidd el hogy nagyon szívesen segítek mindig mindenkinek, de valamikor csak mobilról írok, ahol egy gyors válaszra van idő/kedv/lehetőség. (Remélem ezt megérti mindenki, hiszen nem azért fizetnek itt senkit, hogy itt supportáljon
)
A kérdezőknek azt kéne megérteni, hogy:
1: ha nincs válasz, akkor vagy nem tudja senki aki éppen erre járt, vagy pont mindenki tudja, mert már kismilliószor le van írva, vagyis meg kéne próbálni használni a keresőt.
2: ha jön válasz, akkor ne kérdőjelezzük már meg kapásból, és ne értetlenkedjünk, mert nagy valószínűséggel a válasz jó, és benne van a lényeg. Ilyen esetben is a kereső a megoldás, vagyis rákeresünk a kulcsszavakra itt vagy google-val.
Nem akarok senki b...ni, de Te is legalább 3szor kérdeztél rá ugyan arra, amire már jött is válasz, és ha rákerestél volna a "fix ip" vagy a "dhcp" -re, akkor tuti hogy meg lett volna a teljeskörű, hosszú, elmagyarázós válasz, amit már biztosan megértettél volna....Én is szinte mindent itt tanultam a routeres témában, és úgy, hogy kaptam valami inputot, és utánaolvastam, aztán ha valahol elakadtam, akkor jöttem újabb inputért (de nem 2 perc múlva
).
A lényeg, hogy akkor a jelenlegi 197-es ip címen is rögzíthetem a a statikus bérleteknél a PC-t.
Igen, mivel eddig is ezt csinálta a router (csak ugye reboot-nál elveszik a foglalás mert nincsen berögzítve), és ezt is írtam már
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest