-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
Köszönöm a válaszod.
Mostanában már nem nagyon volt időm ezzel foglalkozni, de zavarta a csőröm, hogy csak a TM külső elérés működik és az FTP nem, de ez is megoldódott.
Viszont nincs valami jobb media megosztó lehetőség, ahol nem csak egyesével letöltve lehet megnézni a tartalmat, hanem lapozni is lehet a képek albumban? Már ha érted mire gondolok.Tehát a családi képeket, videókat szeretném nézni rajta kényelmesen.
A terheltséget már le tudom ellenőrizni szimplán a terhelés 3 értékével, már tudom mit jelentenek, utánakerestem.
1 alatt érdemes tartani, viszont mi van akkor ha folyamatosan 2-3 körül pörög? Csak olyan mintha a ping megnőne? Ugyanis, hogy mást nem vettem észre, nem hibázik, pedig logikusan azt gondoltam, hogy gyűlni fog az adat, amit a CPU már nem bír és amikor a puffer betelik akkor addig nem fogad több adatot és 404 vagy hasonló történik.
De egyébként bőven alatta megy, a seed csak óvatosan megy, az hogy aktív legyen a torrent az a fontosabb. A letöltésnél figyeltem, hogy mennyi az 1 alatti határ, ami olyan 1,5 Mbps, hiába bírná 4-5-el is (de az alap 800-on hagytam).
Még valami. A LUCI felületet hogyan érhetem el kívülről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Autós kamerák
- SONY LCD és LED TV-k
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3651,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest