- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Asztrofotózás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mini PC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Plazma TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzsombor
tag
Nehezen, de haladok...
Végül fölment a CC a v11-es routerre, és fölment rá a backup is. A LuCI nem lett magyar, ez mondjuk annyira nem zavar, lényeg, hogy megjelent a 9092-es felület. Az első routert egyelőre nem bántottam, talán suste 0.4 van rajta, beállítottam rajta a WDS-t. Az új router megizzasztott, csak telneten tudtam neki rott passwordot adni, LuCI valamiért nem vette be. Aztán a Chrome állandóan kidobált, Safari lett a jó, az alatt nem... Nekifutottam a WDS beállításnak, de amíg a LuCI felületén nem scanneltem egyet a wifivel, addig a 9092-n nem volt hajlandó scannelni, utána jó volt. OK, megtaláltam a hálózatom, egyelőre sima WDS-t nyomtam (kábelezni csak holnap fogok tudni, akkor megy majd a WDS+Ethernet), de nem akart elindulni. Plusz ugye már a routert se értem el csak úgy, mivel a dhcp ki lett benne kapcsolva, ezt sikerült áthidalni fix ip beállításokkal. Lényeg a lényeg, még rájöttem, hogy a wifi titkosítást és jelszót be kell állítanom az új routeren mindkét interfészen, ezt a 9092-es felület nem tette meg magától. Mikor ez is megvolt, feléledt a WDS, és azóta működik szépen. Holnap nekifutok újra, átkonfigolni Ethernetre, remélem az már kevesebb izgalmat tartogat...
Köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztrofotózás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xbox Series X|S
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titán fekete)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest