Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bem Utat
csendes tag
válasz
Headless
üzenetére
"openVPN nincs Suste FW-jében"
Miért nincs? Ott van a listában, csak annyit ír, hogy 'alapból tiltva'. Igaz, most látom (lejjebb), hogy csak a 16MB-osokhoz 'jár'... De utólag se fér rá?"100% hogy extroot kell mert az openssl csomag túl nagy"
Ja, értem. Pedig az az egyik, amit meg akartam úszni...
(Mármint az extroot.)"Ráadásul openvpn beállító felület sincs"
Az nem érdekes."Ellenben knockd simán kiválthatja szerintem az openVPN-t"
Hát az biztos nem, mert nekem kliensként kéne a vpn. Az lenne a cél, hogy itthonról bármilyen eszközről elérjem a benti dolgokat, de ne kelljen mindenre felraknom a vpn-klienst."Csak openVPN miatt váltani felesleges, mééég."
Azért kéne váltanom, mert most nincs helyem a telepítésre. Elvileg a vargelex-hez is létezik openvpn, csak elpocsékoltam a helyet egy véletlen törléssel. Gondoltam, akkor már a legfrissebb cuccot teszem fel.
Viszont ha abban sincs benne alapból a vpn, akkor egyszerűbb lenne a mostani fw-t föltenni újra, úgy legalább a beállításokat simán vissza lehetne tölteni. Más kérdés, hogy ha ennyire szűkös a hely, akkor talán oda se menne föl extroot nélkül.
Azt lehet tudni valahonnan, hogy melyik fw mellett mennyi szabad hely marad, ill. mennyi kell a csomagoknak?
Vagy fordíthatok magamnak olyat, amiben csak az van, amit használok is, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest