- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Home server / házi szerver építése
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
- nem kísérletezgettem feleslegesen, hiszen nem működött jól: luci reboot után elszállt
- az újraflash tényleg hiba, de félévente jutok owrt elé az utóbbi időben, bocsásd meg, amiért nem emlékeztem rá, h van 10 mp rezet...
- leszedett fw-t nem md5öztem, mert wgettel egyből a routerre rántottam az fw-tugyan rémlett, h talán owrtdben is van md5 csekkoló, de lusta voltam megguglizni
lehet ez bosszulta meg magát.
... de már mindegy, gondolom ha tftp után nem flashel, akkor ennyi - mondjuk sehol nem olvastam hasonló gondot, h ilyenkor mi van... akinek a tftp összejön, ott általában utána minden ok, nálam meg nem
nincs 30mp rezet vagy egyéb trükkök? igazából utóbiakért jöttem vagy egy végső megerősítésre, h gariztassam
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2902, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest