- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
őstag
válasz
Galdius #1479 üzenetére
grat, sikeresen féltéglásítottad a routert, legközelebb először olvas aztán csinál
megoldás: http://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl-wr740n#debricking
mehetsz forrasztani és serial porton keresztül debrickelni:
http://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl-wr741nd#serial.port.mod
a 741 és 740 hardverileg pontosan megegyezik csak a nevük más:
The TP-Link WR740N is an even lower-cost (around 20€/$20 retail in 10/2012) variant of the TP-Link WR741ND differing only in the non-removable antenna.Since the hardware in WR740N is similar to WR741N, most of the contents in TP-Link WR741ND applies to this router too.
-
Galdius
csendes tag
hy mindenkinek a problémám a következő lenne adott egy TP LINK tl.wr740n router frissitetm illetve firmware cseréltem rajta egy ddwrt 24 sp2 (nembiztos hogy jól emlékszem) és újból frissiteni akartam mert ugygondoltam hogy van újjab na a következő frissitésnél v2 helyet v4 et raktam fel ha minden igaz most behalt
a tünetek power fogaskerék lakat villog de közben felvillan mindegyik egy kicsit majd abbahagya és csak a power világit ilyen kor reagál kábel bedugásra de DHCP nem oszt ki ip-t neki
amit eddig próbáltam 30 30 30 reset
statikus ip -vel csatlakozni de egyik se segítetmegköszönném ha valamijen szoftweres megoldással kilehetne javitani mármint nem szétszedni
de egykicsit érdekelne a hardweres a sr232 megoldás ha mondjuk megis szétszedném
atmega 128 programozásához van stk500v2 de ijesmire nemhasználtam mégválaszokat előre is köszönöm
-
trance89
őstag
válasz
westcoastog #1476 üzenetére
akkor a kábel volt, nekem is 841ND van a dchard fw-es DSL-321b mögé kötve és tökéletes párosítás, januártól dchard cuccával nyomatom és azóta ha jól emlékszem 2 szakadás volt, abból az egyik viszont a fél országban mindenkinél megtörtént (szlovákia), vmi gebasz volt a központban 2 hete kb
amíg a gyári 321b fw-el használtam addig 2-3 hetente legalább 1x szakadni szokott a vonal, amúgy a dchard fw-ben kapcsold be az i24k funkciót, sokaknál ez oldotta meg a szakadást mint nálam is
amúgy nem csak ez a router képes az auto tárcsázásra, ezt már régi modellek is tudták -
westcoastog
veterán
válasz
trance89 #1473 üzenetére
Vettem 5 méter új telefonkábelt a splitter és a modem közé, meg egy az adatlapomon látható routert(mert kell a wifi) és azóta nem tapasztaltam szakadást, lehet a régi telefonkábel kifeslett külső szigetelése miatt volt gond? összeszedhetett valami zajt zavarást kitudja.
Ja és így van auto pppoe nem kell windowsban tökölni vele. -
krealon
veterán
válasz
daniele #1474 üzenetére
"Nos adott egy TP-Link Wireless-N Lite Router (TL-WR740N) 150 Mbit-es router, amivel az a gond, hogy ha egy Sony Ericsson Live With Walkman típusú mobil csatlakozik rá akkor minden más eszközön (usb stick, laptop, más típusú mobilok) elmegy a net a lakásba. "
Sajnos ebben az osszeallitasban (TP-link - SonyEricsson) mar regota jelen van ez a problema. Firmware frissites a routeren lehet, hogy segit.
-
daniele
aktív tag
Sziasztok!
Egy problémával fordulok hozzátok, remélem tudtok segíteni.
Nos adott egy TP-Link Wireless-N Lite Router (TL-WR740N) 150 Mbit-es router, amivel az a gond, hogy ha egy Sony Ericsson Live With Walkman típusú mobil csatlakozik rá akkor minden más eszközön (usb stick, laptop, más típusú mobilok) elmegy a net a lakásba. Kivéve az asztali gépen mert az kábellel kapcsolódik a routerre. A net szolgáltató DIGI, routerbe minden alapon van hagyva gyárilag ahogy volt csak ugye beállítottam a PPPoE-t, meg a titkosítást. Soha nem hallottam még ilyesmiről, de már egy másik oldalon is olvastam ilyen problémát. Eddig tökéletesen működött, de mióta Android Ice Cream Sandwich van a telefon azóta nem megy. És csak akkor megy el a net (wifin keresztül) ha ez a telefon rákapcsolódik a netre. Valaki esetleg tudna rá megoldást? Nagyon megköszönném... -
trance89
őstag
válasz
westcoastog #1472 üzenetére
próba cseresznye
-
westcoastog
veterán
válasz
trance89 #1471 üzenetére
t-home topikban már irkáltunk, még mikor megköttettem a 10 megás net előfizetést 5 megásról, akkor nem jött át a vonalon csak 7,5 mega, akkor javasolta a bejövő telefon vonal kábelének cserélését, de azóta begyorsult a netem magától 10mbit-re így nem foglalkoztam vele, most meg fogja és eldobja magát a torrenttől 10 percenként, lehet azt kéne, van is itthon 15 méter utp kábelem, azt be kéne kötni a most bejövő vékony telefonkábel helyére.
-
trance89
őstag
válasz
westcoastog #1470 üzenetére
kérdezz rá dchard modemes topicjában: [link]
pont erre jó a dchard féle fw, finomhangolható vele a vonal, sztem egyszerű snr margin állítással megoldható a dolog
ha írsz dchard-nak egyből írd meg a vonaldiag-ot és a többi infót amit a többi user is az előző hozzászólásokban így egyből tud segíteni -
westcoastog
veterán
válasz
trance89 #1469 üzenetére
nincsen más eszköz, most iktattam ki a routert már csak a modem van, eddig is szakadozott random időközönként a net meg ritkán, de most már elindítok egy torrentet ami mondjuk peakeli a vonalat, 1,1MB/s letöltési sebességgel és már szakad is nemsoká.. Netes játék(bf3), meg sima netezés közben nem szakad, csak ha terhelődik, eldobja magát mint a huzat...
Bedugdostam a régi d-link 360r modememet és ugyanezt csinálta, kábelezést kéne kicserélni a bejövő vonalon? -
trance89
őstag
válasz
westcoastog #1468 üzenetére
dchard fw-ét nemnagyon okolhatod mert betonstabil, sokkal jobb mint bármelyik gyári firm, az én d-link dsl 321b modememen már fél éve az van és azóta sokkal stabilabb a kapcsolatom, a te tp link modemed is ugyanaz hardverileg csak a szoftvere és külseje más, ha pedig gyárival is ugyanúgy produkálja a hibát akkor meg végképp nem okolható dchard fw-e
nincs véletlenül a modem és a pc között másik eszköz? (mondjuk router) mert az is csinálhatja -
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog #1467 üzenetére
Bár mondjuk fölösleges ezzel foglalkoznom mert másik modemmel próbálva is eldobálódik a net...
-
trance89
őstag
válasz
westcoastog #1465 üzenetére
mert nem ott keresed ahol kéne: http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TD-8810#down
-
westcoastog
veterán
Sziasztok, td8810B-hez kéne nekem gyári firmware, jelenleg a dchard féle firmware van rajta, de torrent futásánál állandóan szakad a net mostanság, meg hát gondoltam visszatenném az eredetit, a modem aljára v6.3 van írva, de sehol nem találok rá firmwaret, már nagyon felhúz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Linux Mint
- EA Sports WRC '23
- OLED monitor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest