- Használt VGA / videókártya ajánló
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
Csak hogy egyértelmű legyen számodra: CFW-vel nem fogod elérni az 500 Mbps-t! Ehhez gyári firmware kell. Más kérdés, hogy nálad router nélkül sincs meg a névleges sebesség, tehát - valószínűleg - a géped is gyenge a net előfizetésedhez (de ezt csak a konfiguráció ismeretében lehet biztosan kijelenteni).
-
krealon
veterán
"Ha Notebook merevlemezt dugok rá usb-n, akkor azt működni fog táp nélkül is?
Ha igen, bírni fogja a router, nem fogja nagyon leterhelni, vagy túlmelegíteni?"Elvileg menni fog, de a gyakorlat azt mutatja, hogy akkor stabil egy kolso USB-s notebook winyo, ha kap extra tapellatast:
- aktiv USB HUB vagy
- USB Y kabel vagy
- sajat tapegyseg
segitsergevel. -
SztiviVander
addikt
ez jó elképzelés lenne, de mielőtt vettem én megnéztem ugyanazen a tp-link oldalon a routert és eléggé meglepett volna ha ott két db dual-ban antennás van a boltban 3-ast kapok. szóval pár hónapja még jó volt a kép meg a leírás is. persze lehet hogy közben elveszett a kép és nem volt kéznél egy fotó se róla, sőt még ilyen routere sincs kéznél a gyártónak, de ennek az esélye ugye kb nulla
én azt tudom elképzelni hogy költségcsökkentés és ez lesz az új verzió. kérdeztem is anno hogy vajon a 867Mbit AC-hez meg a 300Mbit N-hez minek a 3 - 3 db antenna? mert ugye ezekhez a sebességek elég lenne a 2 -2 db (persze nem dual band kivitelben, broáf...). lehet hogy tp-linkék is rájöttek erre. és ahogy suste írta, a v2-3-4-5-6 verzióknál egy cél van, kihagyni minden olyan alkatrészt amik nélkül még épp elketyeg a cucc. meg kell nézni openwrt oldalon pár v1-es meg v2-3-4es fotót, egy csomó alkatrész hiányzik az újabbakból. nem azért mert fölös, a mérnök anno jól megtervezte hogy a biztos működéshez kell az a kondi meg az a fojtótekercs, de igazából elmegy anélkül is. és igaz hogy 1 routeren 1-2 dollárt spórolás kicsinyes skótságnak tűnik, de a gyártási mennyiségeket nézve már súlyos dollár százezrekben mérhető a "megtakarítás".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest