-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
whoever70 #790 üzenetére
Ha egyeni configokat tartalmaz, akkor nem biztos hogy odaadja.
Masreszt jobban jarsz az eredeti CC-vel az emlitett kernel mizeria miatt is.
Ha nincs egyedi igeny es ha van hely a routeren (16mbon mar sokminden elfer, vagy extroot...), akkor a legjobb megoldas a stabil owrt szerintem. -
-
-
SztiviVander
addikt
válasz
whoever70 #728 üzenetére
openwrt cc. wifin 8 (2 noti, 2 teló, tablet, raspberry xbmc, 2 ip kamera) + vezetéken 4 eszköz lóg. mindig minden kap ip-t/netet. DD-WRT régóta egy bughalmaz, Gargoyle meg egy faékre egyszerűsített openwrt. Nekem utoljára a wrt54g-n volt mindkettő, egészen az első jól használható tomato-ig. Szóval ha se a gyári c5 fw-el, se openwrt-vel nem stabil valamelyik kliens akkor ott az adott klienben kell keresni a hibát.
-
suste
veterán
válasz
whoever70 #728 üzenetére
Szinte biztos vagyok benne, hogy nincsen olyan router, amit egy gagyi vagy hibas wifi kliens ki nem akasztana, vagy legalabbis levalasztana.
Nezz bele par forumba, es latni fogod hogy mindenre van panasz, bar valszeg nem mindig a router a hibas, ganem mondjuk a kliens.
Szoval a tuti wifihez jo router + jo kliens + szerencse kell, hogy szeressek is egymast...
Ha megis eladod, akkor szerintem itt szolj eloszor, mert ugrani fog ra valaki a brutalisan jo ar/ertek arany miatt!
-
suste
veterán
válasz
whoever70 #670 üzenetére
na ez egy hasznos kép volt!
én abban a hhitben voltam, hogy a Board name végén van egy "V2" is
javítottam a szerveren a mappát, most nézd meg....egyébként 0.8.1-nél nincsen újabb fw....és valszeg nem is lesz (legalábbis nem mostanában)
csak javítások vannak a Download backup-nál található repair-0.8.1-dátum.tar.gz-ben -
SztiviVander
addikt
válasz
whoever70 #623 üzenetére
na látod akkor ezzel kell kezdeni, mert abból hogy nem látja a routert nehéz kitalálni hogy mit szeretnél. tehát kábel, oké. és a router szolgáltatásait szeretnéd elérni (ftp, fileshare, dlna) és ezek közül egyiket sem látja a beltéri, holott a 1043-assal rendesen működött (de azon is csak akkor ha openwrt volt rajta?). beltéri ugyanaz, csak a router cserélődött. hát... érdekes. nem vagyok otthon linuxos beltérikben, de nálam lg tv, andoridos telefon meg a linuxos raspi is lát mindent a routeren sima gyári fw-el. lehet hogy ez a te beltérid háklis valami beállításra, passz. de akkor próbáld meg openwrt-vel a c5-öt hátha azzal megy.
-
SztiviVander
addikt
válasz
whoever70 #614 üzenetére
Kellene annak mennie simán a gyári fw-el. OSMC-s raspi is simán kapcsolódik rá egy tp-link stick-el. És nem csak elvileg tudja hanem gyakorlatilag is látja az osmc a c5-ön a file/ftp megosztásokat. Ha gyári fw-t nem tudod beállítani akkor az openwrt-t egyáltalán nem fogod tudni. Titkosítás WPA2-AES? Csatorna 11 alatti?
-
SztiviVander
addikt
válasz
whoever70 #597 üzenetére
Igen működik, még anno kipróbáltam. De ahogy Suste írta, nincs nincs sok értelme. Persze ha valaki nagyon nem akar kábelezni viszont pénz nem számít és vesz egy ilyen kártyát az asztali gépbe akkor nyilván megéri kihasználni azt az ingyen pluszt amit a C7-es fw-el tud. Amugy nekem az 5Ghz teljesen jól lefedi a lakást, szóval azért annyira nem használhatatlan. Mármint gyári fw-el, mert openwrt-vel valóban egy kalap szr az AC
-
suste
veterán
válasz
whoever70 #597 üzenetére
hát ha tényleg működik is, akkor sincsen sok haszna, mert nem sok kliens van a 450Mbit/s -es 2,4ghz-hez
esetleg késöbb ha nagyon elterjedne a gyorsabb AC, akkor jó lehet
de sajnos ennek az 5ghz-nek olyan kevés a hatótávja, hogy ennek sem látom sok értelmét....(én eleve nem vettem volna soha c7-et, és nem csak az ára miatt....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest