Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
@Tin: Számomra az alul motorizáltság az, ami mondjuk egy Smart nyújt autópályán. Az tényleg kevés. De nemrég vezettem újra zsigulit, annak ellenére, hogy az 1990-es években tök jól elvoltam vele, most már ritka durván kevés volt...Vezettem az 1.8-as hibridet, nekem nem volt kevés.
De mint mondtam, nem vagyunk egyformák...
@blg: Egen, papíron az E100 Corolla is erősebb volt, mint a Golf, aztán a Golf mégis egy rakéta hozzá képest. Azóta nem hiszek a lóerő-fetisisztáknak, pusztán a lóerő még a tömeget is figyelembe véve nem árulja el azt, hogy viselkedik az autó, ha rálépsz a gázpedálra.Örültem volna, ha kipróbálhattam volna előre, de egyszerűen sehol sincs ilyen tesztautó. A hatchback és a kombi már az 1.2-es turbós motort kapja (az például volt a Schillernél), az 1ZR-FAE csak a szedánba kerül. De mondjuk pont azért mertem választani, mert egy kiforrott és megbízható motor hírében áll...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7 128GB Fekete / Új kijelzővel / 27%-os ÁFÁS Számlával / 12 hónap Jótállással
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest