- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
@Tin: Számomra az alul motorizáltság az, ami mondjuk egy Smart nyújt autópályán. Az tényleg kevés. De nemrég vezettem újra zsigulit, annak ellenére, hogy az 1990-es években tök jól elvoltam vele, most már ritka durván kevés volt...Vezettem az 1.8-as hibridet, nekem nem volt kevés.
De mint mondtam, nem vagyunk egyformák...
@blg: Egen, papíron az E100 Corolla is erősebb volt, mint a Golf, aztán a Golf mégis egy rakéta hozzá képest. Azóta nem hiszek a lóerő-fetisisztáknak, pusztán a lóerő még a tömeget is figyelembe véve nem árulja el azt, hogy viselkedik az autó, ha rálépsz a gázpedálra.Örültem volna, ha kipróbálhattam volna előre, de egyszerűen sehol sincs ilyen tesztautó. A hatchback és a kombi már az 1.2-es turbós motort kapja (az például volt a Schillernél), az 1ZR-FAE csak a szedánba kerül. De mondjuk pont azért mertem választani, mert egy kiforrott és megbízható motor hírében áll...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest