Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Sziasztok!
Volna egy kis problémám, ami nem újdonság számomra, csak eddig jól viseltem, viszont mostanra betelt a pohár. Konkrétan a másolással van egy kis gubanc.
Szerintem találkoztatok már ezzel, a %-os folyamat állapot jelzés az valamiért bug-os. Nem hinném, hogy egyedi probléma ami verzióhoz, vagy hardverhez kötött, mert az évek folyamán a verzió és a vas is cserélődött. (TC 64bit 8.51, win7 64bit sp1, konfig az adatlapomon)Tehát elindítok egy másolást, a noti ssd-jéről (régebben hdd-ről), usb 3.0 porton (de mehet ez 2.0-án is mindegy neki, mehet telóra is stb.) egy külső vinyóra, pl. 1GB-os mkv-t másolok, majd kb 2sec alatt elmegy 99%-ig és onnantól várok, míg tényleg eljut idáig és jéé egyszer csak 100%. Persze ír nekem irreális másolási tempót 400-500MB/sec, mikor tudom, hogy az usb vinyóm írni max 90-100MB/sec-el tud...
HD Sentinellel figyeltem, hogy valósan hogyan is néz ki a másolás, melyik meghajtó mennyivel ír / olvas, teljesen normális értékekkel zajlik minden.
Jóformán olyan ez az egész, mintha a TC azt mutatná, hogy jajj de jó, 400MB/sec-el beolvasta az ssd-ről a ram-ba a másolandó fájlt, aztán ram-ból majd ő kiírja a célmeghajtóra a fájlt "egyszer majd végez" felállásban. Persze a 99% majd csak akkor ugrik 100%-ra, ha már a célmeghajtóra is befejezte a fájl kiírását.
Érdekes egyébként, hogy nagy fájlnál mondjuk 10-15GB-nál viszonylag hamar rájön a TC, hogy ezt a % kijelzést és sebesség dolgot elszámolta, mert elmegy 20-30%-ig irrális tempókat jelezve, majd elgondolkodik és kiírja a helyes adatátviteli sebességet és hátralévő időt, azonban ez sem pontos, mert az elején elszámolt 20-30% -ot a végén be kell hoznia megint, amikor persze megint 99%-nál vár.
Szóval ha erre tudnátok valami megoldást nagyon örülnék, előre is köszi
Üdv, Mr.Skynet
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple MacBook
- Diablo IV
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Mikrotik routerek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest