Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Ki milyen alternatívát használ macOS-en? Erősen gondolkodom a Macra való átálláson, de TC(UP) nélkül nehezen tudom elképzelni a mindennapokat. Köszi -
Hello,
Páran biztos ismeritek a TC UP (Total Commander Ultime Prime)-t, akik nem, tegnap jött ki a 9.0-s verzió. Gyakorlatilag egy felturbózott, customizált, telepakolt svájci bicska típusú TC csomag. Aki esetleg nem ismeri, innen leszedheti, van changelog, videós bemutató. Kb 6 éve használom.
[TCUP weboldal] -
Működik az tökéletesen, csak a < nem kell az elejére, szerintem kolléga véletlenül hagyta ott.
Erre mondtam, hogy neten olvass utána a reguláris kifejezésnek. Gyakorlatilag szövegre keress a paramétereknek megfelelően, a paraméterek összerakásában meg a linkelt oldal, chatgpt vagy más online tool is tud segíteni.
-
Hello,
Van mód, hogy a cm_CountDirContent mellé az order módot is automatikusan by size állítsa a TC? Egyszer régebben (plugin nélkül) megoldottam, hogy 1 Buttonra berendezte a könyvtárakat méret szerint, de most nem sikerül reprodukálnom

Ha jól emlékszem csak a kalkulálás idejére tette méret szerint csökkenő sorrendbe, könyvtárváltás után ismét az alap, név szerinti rendezésre tért vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest