- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@reeo
aktív tag
Hello,
Páran biztos ismeritek a TC UP (Total Commander Ultime Prime)-t, akik nem, tegnap jött ki a 9.0-s verzió. Gyakorlatilag egy felturbózott, customizált, telepakolt svájci bicska típusú TC csomag. Aki esetleg nem ismeri, innen leszedheti, van changelog, videós bemutató. Kb 6 éve használom.
[TCUP weboldal] -
D@reeo
aktív tag
Működik az tökéletesen, csak a < nem kell az elejére, szerintem kolléga véletlenül hagyta ott.
Erre mondtam, hogy neten olvass utána a reguláris kifejezésnek. Gyakorlatilag szövegre keress a paramétereknek megfelelően, a paraméterek összerakásában meg a linkelt oldal, chatgpt vagy más online tool is tud segíteni.
-
D@reeo
aktív tag
Hello,
Van mód, hogy a cm_CountDirContent mellé az order módot is automatikusan by size állítsa a TC? Egyszer régebben (plugin nélkül) megoldottam, hogy 1 Buttonra berendezte a könyvtárakat méret szerint, de most nem sikerül reprodukálnom
Ha jól emlékszem csak a kalkulálás idejére tette méret szerint csökkenő sorrendbe, könyvtárváltás után ismét az alap, név szerinti rendezésre tért vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Diablo 3 Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest