Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinick
senior tag
Szia!
Ha egyik pillanatról a másikra hülyült meg és te semmin sem telepítettél, eltávolítottál, vagy változtattál, akkor víruskereső vagy Windows frissítés kavart be. Nálam munkahelyen (nem warez! munkaeszköz!) kb. 2 tized másodperc alatt indul és van benne fülre kirakott hálózati meghajtó is vagy öt darab, meg vagy 15 mindenféle beépülő modul, amit nem is használok.
Csak próbaképp:
1. Wincmd.ini -> wincmd.ini.bak -> indítás -> wincmd.ini.bak vissza. Ha így gyorsan indul, akkor valami beállítás lassítja vagy valami nem létezik.
2. Víruskereső összes védelmi alrendszere kikapcs, indítás, vissza. Ha így gyorsan indul, akkor a víruskeresőd valamire érzékenyebb. Lehet beállításokkal szórakozni.
3. Vad ötlet, de egy futtatás rendszergazdaként.
4. Esetleg egy régebbi verziójú tcmd telepítése próbaképp. -
poirot
őstag
Annyi mindentől lehet és teljesen mindegy, hogy 10+ éve használod, ez a 2 mp teljesen belefér egy normál indításba, legyen az M2, bármi. Lehetséges, hogy a windows "kavar" be, esetleg a regedit-tel lehet valamit állítani rajta, de mondjuk ehez én nem értek.
Ha nagyon zavar akkor Googlezni kell, aztán vagy talál az ember valamit, vagy nem.
Vagy ismét felrakod a windows és utána rögtön a Total Commandert és használod jó pár napig stopperral a kézben, és addig semmi más progit nem raksz fel, többszöri újraindítás, tesztelés.
Az utolsó, hogy így használod.Mindegyikünknek meg van a maga heppje, én máséra csodálkozom, más az enyémre.
-
poirot
őstag
Megértelek, persze. Ugyanakkor, szerintem a 2 mp nem jelentős.
Doky586 szerint megcsináltad a beállításokat?
Nálam is egy zárolt fülön egy külső winchester a routeren oda is szoktam dolgozni. De ez nem befolyásolja a megnyitás sebbességét, ott is csak akkor molyol, mikor el akarom érni, utána persze már gyors. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Diablo 3 Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest