Hirdetés
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gamepad
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
THX! Közben Felfedeztem, a TC bővíthető plugin-ekkel. Ez óriási! Új tulajdonságokkal, képességekkel lehet felruházni, mint pl. a FF böngészőt. Találtam is egy plugin-t, ami tetszik. Virtual Disk 1.30. Ez jobban tetszik, mint az, hogy telepítsek új programokat. Most új az OS telepítésem, gyorsan indul, gyorsan áll le. Lehetőleg nem akarok rá telepíteni, hogy ilyen maradjon. Itt találtam egy rövid tutorialt hozzá magyarul. Az a baj, nem értem, hogyan kell használni. Szerintem már hozzáadtam. A Beállítások > Általános beállítások... > Működés > Beépülők > Fájl rendszer beépülők [.WFX] > Beállítás-ra kattintva ott van a neve, Virtual Disks (az "s"-t csak itt teszi a Disk-hez) és a hely, ahova tette. Újraindítottam a TC-t, de nem találom sehol a Virtual Disk-et, hogy csináljak egy virtuális meghajtót.
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 12.20
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest