Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
THX! Közben Felfedeztem, a TC bővíthető plugin-ekkel. Ez óriási! Új tulajdonságokkal, képességekkel lehet felruházni, mint pl. a FF böngészőt. Találtam is egy plugin-t, ami tetszik. Virtual Disk 1.30. Ez jobban tetszik, mint az, hogy telepítsek új programokat. Most új az OS telepítésem, gyorsan indul, gyorsan áll le. Lehetőleg nem akarok rá telepíteni, hogy ilyen maradjon. Itt találtam egy rövid tutorialt hozzá magyarul. Az a baj, nem értem, hogyan kell használni. Szerintem már hozzáadtam. A Beállítások > Általános beállítások... > Működés > Beépülők > Fájl rendszer beépülők [.WFX] > Beállítás-ra kattintva ott van a neve, Virtual Disks (az "s"-t csak itt teszi a Disk-hez) és a hely, ahova tette. Újraindítottam a TC-t, de nem találom sehol a Virtual Disk-et, hogy csináljak egy virtuális meghajtót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Tea
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Filmvilág
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest